Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mi lenne a helyes (már ha van helyes döntés)?
arról van szó,h van egy barátom akit már több éve ismerek,én most leszek 18,ő 24(elmúlt),hát és van barátnője,mégis úgy alakult,h összejöttünk,na de persze én erre nem vagyok büszke!már fél éve nem jutunk dűlőre,h mi is legyen kettőnkkel,mert nem tudom mit csinálhatnék,h senkit ne bántsak meg,mert én szerelmes vagyok belé nagyon,és el sem tom képzelni már,h mi lenne ha őt nem ismertem volna meg?!nagyon jó pasi,vagány,ért a csajokhoz...na de lányok ti tudjátok miről is beszélek :)
a tesóm is utálja ha vele vagyok,de én vele vagyok boldog! segítenétek nekem?
Nagyszerű, akkor görcsöljetek még fél évet, és akkor esetleg rájöttök, hogy helyes döntés az, amit ti annak gondoltok. A helyes döntés nem az, ami mindenkinek egyformán jó, amivel senkit nem bántasz meg. Ne mások igényei szerint dönts(etek) az élet(etek)ről.
FS
24/F
Tudod mi a válaszom?
Soha nem fog dönteni, mivel baromira jó így neki. Szereti a párját, de melette téged kúr. Kapj már az agyadhoz kicsi lány!
Ha kicsit is szeretne, nem agyalna, de legalább megtisztelt volna azzal, hogy addig nem kezd ki veled, míg van párja.
Tehát, nagyon nem jelentesz neki semmit, ennyi.
Nekem sosem kéne egy olyan férfi, akit elszedhetek mástól, ugyanis nagy valószínűséggel majd jön az életébe valaki, aki meg tőlem szedi el. Az ilyen "vagány, csajokhoz értő" pasikat, ha nem akarsz csalódni, messziről kerüld el. Amúgy úgy gondolom téged csak az szédített meg, hogy idősebb, és a korosztályodhoz képest valóban felnőtt, érett, tapasztalt. Egyébként mindez nem igaz rá, ha csalja a barátnőjét :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!