Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mi lenne a helyes (már ha van helyes döntés)?

Figyelt kérdés

arról van szó,h van egy barátom akit már több éve ismerek,én most leszek 18,ő 24(elmúlt),hát és van barátnője,mégis úgy alakult,h összejöttünk,na de persze én erre nem vagyok büszke!már fél éve nem jutunk dűlőre,h mi is legyen kettőnkkel,mert nem tudom mit csinálhatnék,h senkit ne bántsak meg,mert én szerelmes vagyok belé nagyon,és el sem tom képzelni már,h mi lenne ha őt nem ismertem volna meg?!nagyon jó pasi,vagány,ért a csajokhoz...na de lányok ti tudjátok miről is beszélek :)

a tesóm is utálja ha vele vagyok,de én vele vagyok boldog! segítenétek nekem?

2010. aug. 27. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a pasit, hogy szereti az a lányt, akivel van vagy téged ?
2010. aug. 27. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyszerű, akkor görcsöljetek még fél évet, és akkor esetleg rájöttök, hogy helyes döntés az, amit ti annak gondoltok. A helyes döntés nem az, ami mindenkinek egyformán jó, amivel senkit nem bántasz meg. Ne mások igényei szerint dönts(etek) az élet(etek)ről.

FS

24/F

2010. aug. 27. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod mi a válaszom?

Soha nem fog dönteni, mivel baromira jó így neki. Szereti a párját, de melette téged kúr. Kapj már az agyadhoz kicsi lány!

Ha kicsit is szeretne, nem agyalna, de legalább megtisztelt volna azzal, hogy addig nem kezd ki veled, míg van párja.

Tehát, nagyon nem jelentesz neki semmit, ennyi.

2010. aug. 29. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem sosem kéne egy olyan férfi, akit elszedhetek mástól, ugyanis nagy valószínűséggel majd jön az életébe valaki, aki meg tőlem szedi el. Az ilyen "vagány, csajokhoz értő" pasikat, ha nem akarsz csalódni, messziről kerüld el. Amúgy úgy gondolom téged csak az szédített meg, hogy idősebb, és a korosztályodhoz képest valóban felnőtt, érett, tapasztalt. Egyébként mindez nem igaz rá, ha csalja a barátnőjét :)

21/L

2010. aug. 29. 13:11
 5/6 anonim válasza:
Felesleges szegényt lecsesznetek, a szerelem elvakítja az embert. Abban egyet kell értsek, hogy ha valódi lenne a szerelme irántad, nem lenne kérdés, hogy Téged válasszon. Hosszú távon Neked is jobb lenne, ha elfelejtenéd, hisz mint mondtad eleve rossz érzésed van attól, hogy úgy voltál vele, hogy párja van. Fiatal vagy, biztos nagyon sok pasi szeretne veled lenni. Hajrá! Ez még azért is jó taktika lehet, mert esetleg látja mit veszíthet, és döntésre jut...
2010. aug. 29. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, remélem sikerül kivernem a fejemből :) de nem fogok vele foglalkozni!!!
2010. aug. 30. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!