Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác (17) a suliban. Pár hónapja rám írt Facebookon, hogy szokott figyelni, nagyon szépnek talál, lenne-e kedvem ismerkedni. Én mondtam, hogy csak barátkozni szeretnék vele semmi többet. Ezt elfogadta, rengeteget csetelünk azóta, a suliban is sokat beszélgetünk. Az egyik legjobb barátommá vált. Közben megismertük egymás barátait is, és az egyik haverja nekem nagyon megtetszett. Úgy érzem talán én is bejöhetek neki. Viszont nem tudom, ez mennyire lenne bunkóság a barátommal szemben. Mert ő amúgy is kicsit önbizalomhiányos, ezért is írt először cseten, pedig semmi oka nincs rá, helyes fiú és jófej, meg vicces is. Azóta neki azt hiszem megtetszett egy másik lány, bár még nem mondta senkinek, én vettem csak észre. Mégis nem tudom mennyire lenne szemtelenség az egyik legjobb barátjával ismerkedni, akit rajta keresztül ismertem meg.
2013. jún. 8. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Rohadt gáz dolog ha most a sráccal összejönnél vagy ha csak kezdeményeznél.
2013. jún. 8. 11:04
 2/6 Költőnő? ***** válasza:
100%
ha neki más lány tetszik, elfogadta, h csak haverok vagytok, akkor nem gáz. Ha érez irántad vmit, akkor meg le kell ülni megbeszélni
2013. jún. 8. 11:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem tudom érezhet-e irántam bármit is. Mert nagyon sokszor szoktam megdicsérni is pl. De ez nálam tök alap, jól esik ha mondhatok vmi kedveset bárkinek is, meg ezzel csak az önbizalmát szeretném építeni. Ugyanúgy ő is szokta mondani, hogy csinos vagyok pl.
2013. jún. 8. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele ezt a dolgot ôszintén és majd meglátod,hogysn reagál.Ha neki más lány tetszik,akkor valószínû elfogadta,hogy ti csak barátok vagytok/lesztek.
2013. jún. 8. 11:17
 5/6 Költőnő? ***** válasza:
a metakommunikáció fontos. Utalj rá, h nem néz ki a srác rosszul és figyeld a reakcióit
2013. jún. 8. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én igazán nem értem egyébként.... Azzal jössz össze, akivel akarsz. Itt nem lehet szó bunkóságról, nyíltan megmondtad, hogy mit "akarsz" tőle és mit nem.... Nehogy még elnézést is kérj, hogy más megtetszett... :) Szerintem normális ember ezt megérti.
2013. jún. 11. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!