Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném látni. Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném látni. Normális vagyok? /meleg téma/

Figyelt kérdés

Szeretném látni,hogyha sétálok az utcán két meleg kézen fogva jár,vagy akár csak egy röpke puszit adnak egymásnak.Engem nagyon zavar az,hogy csak heterókat látok így,de ha meg egy melegről lenne szó azt a többség elítélné.

Szerintetek ez normális tőlem? :D

2014. júl. 19. 07:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Meg én pl azon szoktam kiakadni, amikor dohányzó ember állítja, hogy a melegek természetellenesek és nem kéne az utcán kézenfogva sétálniuk. Miért, dohányozni természetes? Az még ráadásul egészségtelen is, és mivel még mindig szabad az utcán (hála égnek már a buszmegállókban kocsmákban stb nem...), terjed. Ez pont így terjed, a melegség meg nem...
2015. aug. 13. 21:08
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Majd akkor fogadom a meleg témát ha 2 búza önerőből külső segítség nélkül világra hoz egy új életet. Azt várhatod.

2015. aug. 13. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!