Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném látni. Normális vagyok? /meleg téma/
Figyelt kérdés
Szeretném látni,hogyha sétálok az utcán két meleg kézen fogva jár,vagy akár csak egy röpke puszit adnak egymásnak.Engem nagyon zavar az,hogy csak heterókat látok így,de ha meg egy melegről lenne szó azt a többség elítélné.
Szerintetek ez normális tőlem? :D
2014. júl. 19. 07:55
11/42 anonim válasza:
Nekem se volt pénzem azért utaztam el oda, és kerestem pénzt is, és nem is éltem rosszul...
Ha egyszer lelépsz itthonról oda menj...
szia, mia!
:DD
12/42 A kérdező kommentje:
Többször gondolkoztam azon,hogy lehet elhagynám később az országot.De NEM örökre!Nagyon hiányozna ez a föld!:( De ne térjünk el a témától :)
2014. júl. 19. 08:32
13/42 A kérdező kommentje:
De nem a melegek miatt,hanem a munka esetében hagynám el az országot,félreértés ne essék :D :)))
2014. júl. 19. 08:44
14/42 anonim válasza:
Igazából bármelyik nyugat-európai nagyvárosban tökre megszokott, hogy két fiú kézenfogva sétál, csak nálunk meg még keletebbre van ebből probléma. Ez van, rossz helyre születtünk (egyébként sztem normális, nekem is hiányzik, az ember kissé kirekesztve érzi így magát).
15/42 A kérdező kommentje:
Igen,értem :(
2014. júl. 19. 10:15
16/42 anonim válasza:
igen, ez teljesen természetes. minden faj így maradt fenn. az állatvilágban is. két kany létrehozott egy utódot......
17/42 anonim válasza:
spricc2-nek a szerelem és egy párkapcsolat csak a szaporodásról szól...sajnálom szegényt az üres élete miatt.
18/42 anonim válasza:
Teljesen normális vagy:) Magyarországon ritka, ha ilyen meleg párt látsz, akik kéz a kézben mennek. Ha látsz ilyet az valószínű, hogy női pár és külföldi:-)
19/42 anonim válasza:
# 17/18
nem pityukám. de mit természet meg mi nem...
de ezek szerint ez az. hiszen vannak kétnemű egyedek is az állatvilágban....
20/42 anonim válasza:
itt aki ne tapsol a homoknak az mind 0% ?
Ja mi lenne, hisz homokérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!