Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném látni. Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném látni. Normális vagyok? /meleg téma/

Figyelt kérdés

Szeretném látni,hogyha sétálok az utcán két meleg kézen fogva jár,vagy akár csak egy röpke puszit adnak egymásnak.Engem nagyon zavar az,hogy csak heterókat látok így,de ha meg egy melegről lenne szó azt a többség elítélné.

Szerintetek ez normális tőlem? :D

2014. júl. 19. 07:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

09:25 "Felőlem azt csinál, amit akar, csak ne gyakorolja a mindenki más számára elismert emberi jogait, csak mert nekem nem tetszik"... a jogállam szerencsére nem így működik.

(Vagyis te még nem láttál ilyet. Én erre azt mondom, hogy homoszexuális viselkedést megfigyeltek már az állatvilágban, homofóbiát még nem.)

2014. júl. 21. 11:28
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

"mer ugye két kankutya se nevel kiskutyát"

Viszont hím pingvinpárok igen.

2014. júl. 21. 11:37
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

Én erre azt mondom, hogy homoszexuális viselkedést megfigyeltek már az állatvilágban, homofóbiát még nem.

na akkor most melyik része jogállamiság?

2014. júl. 21. 11:38
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
11:38 Értő olvasás megy, ugye? A jogállamiság a vonulásra és a babakocsi-tolásra vonatkozott. Ha nem tetszik, ne nézz oda.
2014. júl. 21. 18:40
 35/42 A kérdező kommentje:

Érdekes látni hogy különböző nézetű emberek szembeszállnak egymással... :DD

És az is az hogy egy emberi tulajdonság sajnos mennyire eltudja taszítani egymástól az embereket...De ez vonatkozik még a politikára,vallásra és még sok más egyéb dologra...

2014. júl. 21. 18:59
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális vagy.

Minden párnak joga van, (illő keretek között) párként viselkedni.

Helyzettől, szituációtól függően, szerintem az azonos nemű pároknak is joguk van kézen fogva járni, puszit adni egymásnak, megölelni a másikat.

Németországban ez teljesen elfogadott viselkedés.

2014. aug. 13. 17:25
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális.

Én hetero vagyok, de örülnék ha meleg párokat (is) láthatnék az utcán, ahogy boldogok. Minden embernek joga van boldogságra.

Könyörgöm, egy csók, ölelés... puszi... miben más, mint két ellenkező nemű teszi ezt, vagy két azonos? :)

2014. szept. 2. 00:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Menj civilizált országba, mi ettől még nagyon el vagyunk maradva
2015. aug. 13. 19:14
 39/42 anonim ***** válasza:
Jaj, én múltkor a Városligetben, a Kertesben láttam csókolózni két nőt, olyan érdekes volt, örültem, hogy merik vállalni magukat.
2015. aug. 13. 20:34
 40/42 anonim ***** válasza:

Én a legtöbb dologban a nagyon szélső jobb oldallal értek egyet, de a melegekkel kapcsolatban pont nem. A hímringyófelvonulás zavar, de amúgy a létezésük nem. Szerintem heteró pároknak se kéne felfalni egymást az utcán, és tőlem két pasi vagy két csaj is foghatja egymás kezét.

Miért lenne természetellenes? A legtöbb faj így reagál a túlszaporodásra. Ennél kevés természetesebb dolog van egyébként... Észre kéne venni, hogy TÚL SOKAN VAGYUNK. Miért lenne probléma, ha legalább páran nem szaporodnak? Értelemszerűen a fehér embernek kéne többet, a feketéknek meg kevesebbet, MINT MOST, hogy kiegyensúlyozottabb legyen, minden pár neveljen fel átlagban 2 gyereket, de ez sajnos nem így működik. Viszont mivel mind emberek vagyunk, tök mindegy miből van sok, fajfenntartás szempontjából bekapcsol a természet, és mivel túl sokan vagyunk, egyre több meleg lesz. Sokkal egyszerűbb meleggé tenni valakit, mint aszexuálissá. De már az aszexualitás is kezd sokkal elterjedtebb lenni, mint régen. Egy faj úgy tud kipusztulni legkönnyebben, ha elfogy vagy ha túlszaporodik. Az ember per pillanat nincs veszélyeztetve, hogy elfogyjon, de a túlszaporodás eléggé valós probléma.....

A kérdésre válaszolva, én nem igénylem, hogy lássam őket, sőt ha éppen nincs párom, akkor még a heteró párok is zavarnak, de egy kézfogás vagy puszi nem lenne lelki trauma számomra. A ronda és a kövér embereknek is szabad az utcán sétálni meg akár egymás kezét fogni, és ne mondja nekem senki, hogy 200kg-nak lenni természetesebb, mint melegnek lenni.

2015. aug. 13. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!