Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném látni. Normális vagyok? /meleg téma/
Szeretném látni,hogyha sétálok az utcán két meleg kézen fogva jár,vagy akár csak egy röpke puszit adnak egymásnak.Engem nagyon zavar az,hogy csak heterókat látok így,de ha meg egy melegről lenne szó azt a többség elítélné.
Szerintetek ez normális tőlem? :D
spricc: Kétnemű egyedek az állatvilágban? Mármint hímnősek, mint a csigák, vagy mire gondolsz? És hogy jön ez ide?
Vagy arra gondolsz, hogy egy rakás állatfajnál figyeltek meg homoszexualitást?
Minek hivatkozol az állatvilágra? Mondd azt, hogy neked nem tetszik, azt nem fogja vitatni senki. De objektivizálni az ellenszenvedet felesleges.
Figyeljetek én nem szeretnék nemek közötti identitás miatti vitát belebonyolódni legalább itt.Úgy gondolom ezt bizonyos kereteken belül normálisan meglehet beszélni.Tudom,még igazából annyira senki sem vitázott még,csak gondoltam előre szólok.
Kedves #20-as válaszoló!
Az én véleményem szerint vagy azért pontoztak le 1-2 válaszolót,mert vagy tájékozatlan a témában az illető,vagy pedig a témával kapcsolatos saját ellenszenvével negatív érzéseket váltott ki az értékelő válaszadók között...
Kedves #16-os válaszoló!
Igen,ez természetes dolog!Ez olyannyira természetes mint amilyen a te heteroszexuális beállítottságod.Ha lehet,megkérnélek arra,hogy tedd félre a negatív iróniádat,mert egyáltalán nem vicces.Sajnos két azonos nemű személy bármennyire is próbálkozna,nem tudna utódot létrehozni.Ilyenkor jönnek szóba az alternatív módszerek.Pl.:örökbefogadás,béranyaság,stb... És mielőtt mondanád:az hogy ha egy gyermeknek azonos neműek lennének véletlenül a szülei,az nem azt jelenti,hogy az ő szexuális beállítottsága is hasonló fajta lesz...
Amúgy,direkt kiírtam a kérdésben idézve hogy:
"/meleg téma/"
Én ez alapján azt gondoltam,vagy olyanok kattintanak erre a kérdésre,akik érintettek a témában,vagy pedig olyanok,akiket érdekel.Bár sejtettem hogy lesz egy pár gyűlölködő akik azzal pocsékolják el életük értékes másodperceit,hogy minden egyes (egyébként teljesen fölösleges) gombnyomással utálatukat kifejezés egy bizonyos témakör iránt.
A kérdés NEM KAMU,mielőtt bárki elkezdené.Tudom,elég fiatal vagyok a témához,páran lehet ki is akadnának olyasmi címszóval hogy:
"Miért nem a Micimackót nézed ilyenkor?" , "Te még túl fiatal vagy ezekhez a dolgokhoz,még fel sem foghatod..."
De valahogy mégis úgy érzem,hogy tájékozottabb vagyok a témában,mint néhány teljes vagy akár nem teljes életet élő heteroszexuális felnőtt férfi...
ma 07:12
cuncukám, szerintem meg a 8-as válasz hozta.
Ez igaz is kedves #28-as válaszoló,de te a saját gúnyos stílusoddal,iróniáiddal te folytattad :)
Főleg hogy én semmi rosszat nem akartam ezzel kapcsolatban mondani :)
Ha ellenzed ezt az (amúgy tényleg teljesen természetes) emberi tulajdonságot,akkor kérlek szépen,ne szállj szócsatába,inkább akkor hagyd el ezt a kérdést :)
Sokan mondják azt hogy "Szeresd inkább a csajokat!".Na most képzeld el azt hogy én most azt mondom neked hogy "Szeresd a pasikat életed végéig,a csajokat kerüld!" fogadjunk hogy 100% nem lennél rá képes.Mi sem lennénk képesek szeretni ÚGY egy lányt...
Felőlem azt csinál amit akar, csak ne vonuljon kordonok között, meg ne tologasson babakocsit. Nem a melegekkel van bajom, hanem a reklámmal.
(mer ugye két kankutya se nevel kiskutyát, meg nem vonul a falka elején.... ha már a természetességnél tartunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!