Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólhat a tanár h milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólhat a tanár h milyen kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és már 3 hónapja járok az egyik évfolyamtársammal aki szintén lány.ezt az iskolában próbáltuk titokban tartani és otthon is.de hát elég nehéz titokban benne lenni egy kapcsolatban.mindig eldugott helyen lenni ha megkívánjuk egymást és stb.egyszer óra alatt megbeszéltük smsben h gyorsan kikéreckedünk wc-re mert már nagyon egymás mellett akartuk érezni egymást.:)

ez sikerült is és amikor találkoztunk a wcben akkor már kivoltunk éhezve egymásra..és elkezdtük csókolgatni egymást és símogatni.és akkor egyszer csak belépett az igazgatónő és hát kicsit meglepődött..ezek után beakarja hívni a szüleinket h ezt iskolában nemszabadna meg h egyáltalán ők tudnak e erről a kapcsolatról.azt mondta az igazgató h ha nemmutatjuk be otthon a levelet amit írt,akkor ő személyesen hívja be a szüleinket.de mint már mondtam a szüleimnek nemmertem még elmondani és most nemtudom h hogy mutassam meg a levelet és hogy mit mondjak..a szüleim szerintem teljesen kikészülnének.hogy mndjam el nekik?kérlek segítsetek..:S

2010. jan. 9. 00:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Beleszólhat...Mint ahogyan abba is amit az iskola területén csináltok(bármibe), hiszen Ő a diri...

Újrakezdem:

Beleszólhat, csak semmi értelme, ha Ti ketten valóban annyira szeretitek egymást, mint ahogyan fent írtad, hogy még az órán is csak egymásra gondoltok...

A szüleid is beleszólhatnak, de mint feljebb írtam, az sem használ sokat...

Ezt sajnos bebuktátok, és fel kell vállalnotok mindketten.

Ha tényleg szeretitek egymást pár ajtócsapkodást megér...

2010. jan. 9. 06:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Abba szólhat bele, hogy az iskolában mit csináltok. Itt nem a kapcsolaton van a lényeg, hanem az, hogy a suliban huncutkodtatok. :D
2010. jan. 9. 10:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Abba beleszólhat, hogy mit csináltok az iskolában. Ahhoz viszont nem hiszem, hogy lenne joga, hogy elmondja a szüleiteknek. A szexuális preferencia személyes adat, aminek kezelését törvények szabályozzák. Sajnos ennek nehéz érvényt szerezni. Megpróbálhattok beszélni az igazgatónővel, megkérni, hogy ne mondja el a szüleiteknek. Mondjátok meg neki, hogy semmit nem ér el ezzel, mert szeretitek egymást, nem tilthat el titeket egymástól senki. Ha másképp nem megy, mondjátok azt, hogy ha tényleg elmondja, panaszt tesztek ellene, a levelet bizonyítékként használva. Persze ez már ingoványos talaj.

A másik lehetőség, hogy felvállaljátok a szerelmeteket a szüleitek előtt. Ez is kockázatos, nem lehet tudni, hogyan reagálnak, de előbb-utóbb kénytelenek lesznek elfogadni, és legalább nem kell titkolóznotok többé.

2010. jan. 9. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Valóban, azt önmagában nem lenne joga elmondani, hogy kiket szeret, kik iránt vonzódik. De azt bizony joga van elmondani a szülőknek, hogy a gyermek mit csinált az iskolában. És mivel nem önként mondták el, hanem lebuktak, így a tanári titoktartás sem vonatkozik az esetre.
2010. jan. 9. 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:

de, sajnos van köze van. a leszbikusság egy kicsit más dolog, ésha gimibe jársz, ott az alsóbb éveseknek nemigazán kéne még ilyen példát mutatni. úgyhogy van köze hozzá, és ahhoz is lenne köze, ha pasival járnál és mondjuk az aula közepén taperolnátok egymást. az alsóbb évesek "védelme" érdekében a más kapcsolatokat, vagy az eltúlzott kapcsolatokat az igazgatónak általában jelentenie kell.

a szüleidnek pedig ideje lesz elmondanod. volt már pasid?

2010. jan. 9. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:

1. vok

31F: én liberális..? :D:D

Am nem vettem észre, h két lányról van szó. Így kicsit neccesebb a dolog

(bár én az igazgató helyébe néztem volna lesben a lezbi-show-t XDXD

2010. jan. 9. 15:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Az mondjuk más kérdés, hogy az igazgató nem a legjobb döntést hozta. A tanulók érdekeit is szem előtt tartva elég lett volna simán csak behívni a két lányt, és elbeszélgetni vele, hogy mégis mit szabad és mit nem egy iskolában. Egyrészt a nemi érdeklődésüket ezzel nem fogja megváltoztatni, másrészt őszintén, ki az, aki még soha semmi tiltott dolgot nem csinált a suliban? Nem ismerek olyan emebrt, aki legalább csókolózásról ne tudott volna beszámolni iskolás évei alatt. Mert itt csókolózásról volt szó. Le merném fogadni, ha az igazgató nem valami bászli teszetosza diák volt, ő is csókolózgatott az iskolában. És nem a nyilvánosság előtt, hanem a wc-ben csinálták.

Szóval az igazgató amit tett, azt megteheti jogilag, csak pont a tanulói érdekeit nem tartja szem előtt. Nincs tisztában az életkori sajátosságokkal.

2010. jan. 9. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:

16:20

nem tervezem, h csókolózzak a suliban, mert csak fiúk vannak, és én is az vok ;)

2010. jan. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!