Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólhat a tanár h milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólhat a tanár h milyen kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és már 3 hónapja járok az egyik évfolyamtársammal aki szintén lány.ezt az iskolában próbáltuk titokban tartani és otthon is.de hát elég nehéz titokban benne lenni egy kapcsolatban.mindig eldugott helyen lenni ha megkívánjuk egymást és stb.egyszer óra alatt megbeszéltük smsben h gyorsan kikéreckedünk wc-re mert már nagyon egymás mellett akartuk érezni egymást.:)

ez sikerült is és amikor találkoztunk a wcben akkor már kivoltunk éhezve egymásra..és elkezdtük csókolgatni egymást és símogatni.és akkor egyszer csak belépett az igazgatónő és hát kicsit meglepődött..ezek után beakarja hívni a szüleinket h ezt iskolában nemszabadna meg h egyáltalán ők tudnak e erről a kapcsolatról.azt mondta az igazgató h ha nemmutatjuk be otthon a levelet amit írt,akkor ő személyesen hívja be a szüleinket.de mint már mondtam a szüleimnek nemmertem még elmondani és most nemtudom h hogy mutassam meg a levelet és hogy mit mondjak..a szüleim szerintem teljesen kikészülnének.hogy mndjam el nekik?kérlek segítsetek..:S

2010. jan. 9. 00:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozzá. Nincs neki saját kapcsolata, hogy avval foglalkozzon...? :@

Azt meg már meg sem említem, h egy 18 éves ember miért ne járhatna valakivel? Mintha 12 évesek lennétek, úgy járt el.... szerintem valami nem stimmel neki odabennt

2010. jan. 9. 00:41
 2/18 anonim ***** válasza:

Hát, a legegyszerűbb megtenni, amit mond. Végülis mi baj lehet belőle? Ha a szüleid normálisak, akkor nem fognak ebben sok kivetni valót találni. Az igazgatónő a magánéletedbe természetesen nem szólhat bele, de az iskolai wcben tanusított magatartásod miatt írhat a szülőknek levelet.

Szerintem beszélj otthon, nem lesz semmi baj - párkapcsolatban lenni rendes és jó dolog, semmi szégyellni való nincsen benne

2010. jan. 9. 00:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez nem gyenge... az lett vna még a fasza h az igazgatónéni is beszáll és a wc-ben toltok egy 3ast:D
2010. jan. 9. 00:42
 4/18 anonim ***** válasza:
69%

Beleszólhat, bizony, mivel még középiskolások vagytok.

Bizony mondom, hogy nem tudtam, hogy ma már divat b*uzulni a középiskolán belül is.

Iskolában nem olyan rég még elképzelhetetlen lett volna a szex, most meg már leszbiszex van ezek szerint.

Nézd, ne csak a jogaidra gondolj, hanem a kötelességre is. Az pedig az, hogy neked még a tanulás a dolgod, nem pedig a szexuális élet, illetve mindent a maga helyén, a magánélet nem való az iskolába.

A szülők szerintem így már meg fogják tudni, de talán jobb is így, nehogy végképp leszbi legyél.

2010. jan. 9. 00:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem lehetne az egy megoldás, hogy beszélj az igazgatoval, hogy te nem szeretnéd, hogy a szüleid ilyen körülmények között és így tudjak meg a titkodat? Szerintem próbalkozz meg vele, mond meg neki, hogy ez kihatassal lehet az egész életedre és te akarod elmondani a szüleidnek idővel...
2010. jan. 9. 00:45
 6/18 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok:

ÁTsiklottam afelett, hogy mindketten lányok vagytok... :(

Hááááát, így otthon elmondani lényegesen érdekesebb lesz.

2010. jan. 9. 00:46
 7/18 anonim ***** válasza:

Kérdés: "Beleszólhat a tanár h milyen kapcsolatban vagyok?"

Azért, hogy milyen kapcsolatban vagy NEM.

De azért, hogy mindezt az iskolában, ráadásul tanítási óra ideje alatt, azért már igen beszólhat.

ez ugynaz mint a dohányzás esete.

Nálunk ezt meg is mondták, hogy iskolán belül nem lehet, mert vannak belső szabályok, de ha már nem az iskola területén vagy akkor azt csinálsz amit akarsz.

iskola területe azt jelenti, hogy pl szakgyakorlaton más területen vagy akkor az is hozzá tartozik.

2010. jan. 9. 01:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Azért ha az igazgató egy hetero párt talált volna a wc-ben, nem hiszem, hogy így járt volna el.

Amúgy elég érdekes sztori...

2010. jan. 9. 02:11
 9/18 anonim ***** válasza:

igaza van a hozzászólók többségének: a kapcsolatba nem szólhat bele, de az iskolai viselkedésed miatt joga van behívni a szüleid... szívás... én valószínűleg még előbb elmondanám otthon magamtól és úgy tennék, mintha az esemény utána történt volna, hogy legalább őszintének higgyenek, ha már nem voltam az... de te tudod...

(a homofóbok meg dugjanak karalábét a s.eggükbe... mélyre, szívből jövően.. :)

2010. jan. 9. 02:13
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
00:41 : Milyen semmi köze hozzá te !!Ami az iskoolában történik ahhoz miért nincs köze ?Ha valamelyik 16 éves kis csitri leszopja a barátját a tesiöltözőben,ahhoz sincs köze ha rájuk nyit,nem ?!Gondolkozz már el te csúcsliberális.Van hozzá köze mert az iskolában csináltátok az meg a másik hogy gondolom nem tetszett neki hogy lányok vagytok mindketten,ez pluszba rátesz (nekem se tetszene),szóval irány haza azt tessék beszélni anyuval/apuval,jobb ha tőled tudják meg...Jó ég de jó hogy nincs gyerekem,lehet kasztráltatom is magam 31 F
2010. jan. 9. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!