Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok a családban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok a családban mennyire tabu a mazti meg a meztelenkedés? Légyszi kort is irjatok

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 09:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9-es most ez halál komoly?
2014. júl. 17. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem 9-esék jól teszik.
2014. júl. 17. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálunk sosem került szóba ilyen, de nem is nagyon szoktunk otthon meztelen. Bátyámmal mondjuk nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt de szándékosan nem is mutogatjuk magunkat egymásnak. Szülőkkel meg egyáltalán nem meztelenkedünk még véletlenül sem. 16/L
2014. júl. 18. 07:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Mind kettő tabu. 18
2014. júl. 21. 01:20
 15/20 anonim ***** válasza:

nálunk a masztizás meg a szex eléggé tabu, sose beszéltünk róla, még fel se lettem világosítva, tehát..

meztelenkedésről meg annyit, hogy anyámnak szokása még vendégek előtt is meztelenül járkálni -.-" ez azért elég gáz szerintem, főleg 55 évesen...egyszer nővérem barátnője átjött hozzánk és majd lesült a pofánkról a bőr, mikor anyám megjelent meztelenül és elkezdett ott felöltözni előttünk...férfiak előtt hálistennek nem szokott, de am így is elég ciki...meg néha nővérem mászkál meztelenül, de csak az emeleten. én és apa kultúráltabbak vagyunk, minket maximum fehérneműben láthatnak itthon.

16/L

2014. júl. 21. 01:33
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Én csinálom (13/f) és abszolut nem tud rola senki.
2014. júl. 21. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Én csak kipróbálnám lányok jelenlétében a meztelenkedést minden szexualítás nélkül! Itthon tabu! 24/F
2014. aug. 10. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tabu, simán meztelen vagyunk itthon.
2014. aug. 10. 14:10
 19/20 anonim ***** válasza:

A maszti tabu, de anya rendszeresen mászkál pucéran. :D

17/l

2014. aug. 10. 15:00
 20/20 Rékcsíí1998 válasza:
Nalunk nem szokas meztelenul maszkalni de neha amikor nagyon meleg van akkor max melltarto bugyi :) masztizasrol annyit hogy nem feltetlenul kell tudnia a csaladnak rola elvegre ok se avattak be teged arrol h mikor csinaltak stb...erted..legyen ez a te titkod^^
2014. aug. 18. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!