Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, rettegek az öregedéstől?
Figyelt kérdés
Már sírni tudnék!
Félek a haláltól és az öregedéstől, nem akarok 80 éves lenni, aki már ki sem tud kelni az ágyból anélkül, hogy 10 csontja össze ne törne! :(
Egy kérdést olvastam itt pár napja az öregedésről, és azóta kattogok ezen a témán, már mindenről ez jut eszembe. Eddig nem foglalkoztatott a téma, de most kezdek beleőrülni!
A legviccesebb, hogy 18 éves vagyok.
2014. júl. 17. 01:35
1/16 anonim válasza:
ezen még szerintem kár aggódni h milesz , lehet nem is élsz 80 éves korodig , nah most milesz ha nem élsz 80 éves korodig ? :D
2/16 anonim válasza:
Kösd le magad, felesleges ezen agyalni... Lesz, ami lesz, addig meg boldognak kell lenni, csinálni, amit szeretnél, amíg teheted. No para :)
3/16 Mr. Truth válasza:
Ha ez megnyugtat akkor nagyobb annak az esélye hogy lottószelvény kitöltése közben meghalsz mint annak hogy megnyerd a lottó5öst :)
4/16 anonim válasza:
Ha még háromszor ugyanennyit élsz, mint amennyit eddig éltél, akkor máris majdnem 80 éves leszel. Az már nem sok idő.
5/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen idoszakom bár én csak 16 vagyok de rájöttem h a köztelévő idő az leköt rendesen
6/16 anonim válasza:
Mindenki fél tőle, de mi köze a szex és szerelemhez? :D
Van plasztika, ami csodákra képes. :)
7/16 anonim válasza:
Minden kornak megvan a maga szépsége!
8/16 anonim válasza:
Ilyen korban ne is kattogj ezen mert " be vonzod ezeket a dolgokat.. vagyis be meséled magadnak " hogy te öreg vagy 18 évesen mert depressziós leszel.
9/16 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, egyszerű a megoldás, fiatalon kell meghalni.
10/16 Mr. Truth válasza:
Sőt van még jobb statisztikám miszerint nagyobb az esélye annak hogy orrfújás közben agyvérzést kapj mint annak hogy elüt egy autó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!