Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 26 éves leszek idén. Mióta...

26 éves leszek idén. Mióta betöltöttem a 25-öt azóta szó szerint rettegek az öregedéstől. Mit tegyek, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudod mi a vicc, az hogy 24 vagyok és én is már néha úgy gondolom hogy túl öreg vagyok és , hogy akkor most már pár év aztán 30 vagyok és akkor már semmi mókás se fog történni velem , meg nem tehetek meg egy csomó mindent akkor már ,és ez engem is zavar valamiért . Amúgy én nem rettegek , de zavar. Nem tudom mit tehetnél amúgy .
2010. febr. 21. 00:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Unalmas lesz a válaszom eleje,de élvezd hogy fiatal vagy.Még 40évesen sem leszel öreg,pedig mikor lesz az még!Az öregség egyébként is elég relatív dolog.Ismerek olyan 65év körülieket akikkel úgy tudok hülyéskedni mint a haverjaimmal.Most vágtak bele a számítógépezésbe,neteznek,msn-eznek...Strandra járnak,kirándulnak...És nagyon sok ilyen idősnek mondott ember van.Ha nem az éveidet számolgatod,hanem élvezed az életet,akkor észre se fogod veni hogy neked már "öregnek kéne lenned".
2010. febr. 21. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
En meg morbid leszek. Orulj, hogy oregszel! Van aki fiatalon hal meg...
2010. febr. 21. 01:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el hogy milyen dolgokban jelent majd neked hátrányt az öregség, na és ha megvan akkor csináld azokat a dolgokat minél többet hogy ne mond később ejj ha fiatalabb lennék de csinálnám ezt+azt:)
2010. febr. 21. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Tanulj, újíts, változz folyamatosan!
2010. febr. 21. 02:18
 6/7 anonim ***** válasza:
írok egy idézetet egy híres színésznőtől: "15 évesen órákig sminkeltem magam a tükör előtt, hogy 25-nek nézzek ki. most 35 vagyok, és ugyanezt teszem" :) csak azért írtam le, mert általában azzal a korral vagyunk elégedtelnek, amiben éppen vagyunk. én 28 vagyok egyébként, néha érzem úgy, hogy jó lenne megint 20-nak lenni, de aztán meg arra gondolok, hogy nem, nem kezdeném előlről...örülj annak amit eddig elértél, és mindig legyenek céljaid! amíg azok vannak, addig nem vagy öreg :)
2010. febr. 21. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Foglald le magad valami mással!
2010. febr. 22. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!