Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Igen,ez a lány gyönyörű szép,ilyen lányt még nem láttam.
És kedves is ez 10000%.
12/21 anonim válasza:
Akinek nem, miért? Mi nem tetszik?
13/21 anonim válasza:
aranyos pofija van, de nekem a belső értékek a fontosak :) meg inkább a teltebb lányok jönnek be ha a külsőt kéne néznem...de ha meg van benne minden fontos belső érték akkor elég közel áll hozzá...
ami nem tetszik külsőre, a smink, nem mosolyog, és nem telt, de "maga kategóriájában" nagyon szép...
21F
14/21 anonim válasza:
Ő ki amúgy? Mert szerelmes vagyok... :D
16/21 anonim válasza:
Még annyit, hogy az alaptulajdonságok megegyeznek (barna haj, barna szem), de ennek a lánynak én nem találok semmi különlegeset az arcában. Ettől függetlenül szép.
szintén #1 voltam.
17/21 anonim válasza:
Így a kinézetét látva igen, nekem ő egy álomlány!
18/21 anonim válasza:
Ha a külsőt nézzük -és nyilván mi mást néznénk-, akkor igen, kb. ilyesmi lenne az álomnő.
19/21 anonim válasza:
Vicces hogy aki erre nemet mondott, soha életében nem fog ilyen nőnek a közelébe sem kerülni, nem hogy járni vele. Biztosan visszautasítanád ha a belső értékei nem 100%-osak igaz? Álszentek.
20/21 anonim válasza:
Akár így is lehet mondani, hogy egy klasszikust idézzek: "álomarcú lány".
(17-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!