Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek milyen egy álomnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek milyen egy álomnő?

Figyelt kérdés
megirnátok részletesen a külsejét, belsőtulajdonságait a nőnek akivel tervezni tudnátok,családot alapítani stb.csak kiváncsi lennél rá:) ilyenre gondoltam pl: szőke hosszu haj kék szem 20cm magassarku kedves okos sportos..
2012. okt. 21. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan, amit már több száz éve megírtak: "egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban"
2012. okt. 21. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ideál, nekem az hogy legyen szép aranyos bájos arca, és mellé elég egy átlagos test. Belsőleg meg lehessen mindenről elbeszélgetni vele, legyen bújós adjon sok szeretetet, és ne hisztizzen mindig.
2012. okt. 21. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:
na tökjo kb ilyeneket várok még mint a 2. csak lehet akár részletesebben:)
2012. okt. 21. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Rossz irányból közelíted a kérdést. :) Így minden férfi mást fog mondani. :)
2012. okt. 21. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincsenek nagy elvárásaim!

Szeretem a vidám,mosolygós lányokat.

Nekem a szőkék,és a barnák is tetszenek.

Igazából én csak azt szeretném,hogy kedves legyen,önzetlen,

és legyen hasonló az érdeklődésünk néhány dologban.

Zene,film,stb.

2012. okt. 21. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Àlomnő:

Angelina Jolie,Keira Knightly, vagy Natalie Portman-szerű arc

Természetes,hosszú,aranyszőke haj

160-170 cm közt,jó alak,kevés izom,telt,feszes közepes mell,szép bőr

Kedves,aranyos,normális,okos,vidàm,humoros,hűséges,vad,bevállalós,önzetlen,szorgalmas,megértő

Ettől függetlenül a párom teltkarcsú,barna hajú és imàdom:)

2012. okt. 21. 12:16
 7/7 yugym ***** válasza:

Az én ideállom : szöke kék szem sportos alkat

ezen belül legyen kedves és jószívű aki megért másokat szóval ne legyen lenéző. Jah és szeresse a zenét mert zongorázok......

2012. okt. 21. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!