Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt csak lelki sérült, kisebbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt csak lelki sérült, kisebbségi komplexusokkal teli pasik vannak?!

Figyelt kérdés

Már eléggé unalmasak ezek az önsajnáltató kérdések, de van egy olyan érzésem, hogy ezeket egy-két személy írja ki folyamatosan más megfogalmazásban.

Nem kéne állandóan nyavalyogni meg szenvedni! Önsajnáltató, depressziós lelki sérült ember egy csajnak se fog kelleni!!!! Nem a külsővel van baj, hanem lelkileg kéne épnek lenni...

2012. okt. 18. 18:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
NEM vagyok sem lelki sérült, sem komplexusos. 24F
2012. okt. 18. 18:23
 2/25 anonim ***** válasza:
Nem.Én normális vagyok.Semmi ilyen problémám nincs.
2012. okt. 18. 18:24
 3/25 anonim ***** válasza:
Itt csak provokátorok vannak?
2012. okt. 18. 18:25
 4/25 anonim ***** válasza:
pici póni
2012. okt. 18. 18:27
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én istennek tartom magam, nem hinném, hogy komplexusos volnék.
2012. okt. 18. 18:27
 6/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok provokátor. És gondolom, hogy nem minden pasi ilyen itt, de folyamatosan látom a lelki sérült kérdéseket, hogy "miért nem kellek a lányoknak?", "ti járnátok ronda sráccal?" "Lányok, miért kábítjátok a csúnya fiúkat?" meg ilyenek.. agyamra mennek már komolyan.

És mondom szerintem egy maximum 2 emberke írja ki mindig ezeket...

2012. okt. 18. 18:28
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem kell elolvasni. Ők csak itt tudják kifejezni magukat, bele ne halj már...
2012. okt. 18. 18:29
 8/25 A kérdező kommentje:

Ha meg próbálok segíteni, akkor meg leszól meg leszarja, amit mondok... aki nem hagyja azon nem lehet segíteni!!

Ronda embernek is lehet csaja, csak pozitív kisugárzás kéne véleményem szerint.

2012. okt. 18. 18:30
 9/25 anonim ***** válasza:
Akadj le a szex témáról ne legyél nimfo O_O
 10/25 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor ne kérjen segítséget, ha úgyse érdekli az amit mondok. Végig se hallgat!!! Ez idegesít a legjobban.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!