Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt csak lelki sérült, kisebbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt csak lelki sérült, kisebbségi komplexusokkal teli pasik vannak?!

Figyelt kérdés

Már eléggé unalmasak ezek az önsajnáltató kérdések, de van egy olyan érzésem, hogy ezeket egy-két személy írja ki folyamatosan más megfogalmazásban.

Nem kéne állandóan nyavalyogni meg szenvedni! Önsajnáltató, depressziós lelki sérült ember egy csajnak se fog kelleni!!!! Nem a külsővel van baj, hanem lelkileg kéne épnek lenni...

2012. okt. 18. 18:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Azért ne bántsuk szegényeket, mert ha jól belegondolunk, miért írnak ki egyfolytában ilyen kérdéseket? Mert nincs kivel megbeszélniük. Csak a világháló maradt nekik, ahol megoszthatják, kibeszélhetik gondjaikat.

De igazad van Kérdező, a pozitív gondolkodás, jó belső kisugárzás segítene nekik. :)

2012. okt. 18. 18:34
 12/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, h az utcán vmiért soha nem látni ronda pasit csajjal, biztosan mind lelki sérült. Persze lehet h tényleg azok, de a rengeteg visszautasítás tette őket azzá.
2012. okt. 18. 18:34
 13/25 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Nem, itt van normális pasi is :P
2012. okt. 18. 18:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg más a véleményem. Lehet én más világban élek, de én szoktam interneten és személyesen is látni csúnya pasi-szép lány párt. De fordítva is.. fúú amikor valami nagyon helyes srácnak oltári ronda nője van.. Én nem ebben a plázamacska világban/korban élek!!
2012. okt. 18. 18:36
 15/25 A kérdező kommentje:
És nem azzal van bajom, hogy kiírogatják, csak akkor miért nem hallgatják meg a jó tanácsokat? Egyből lehurrogják az embert. Akkor mit akarnak? :S
2012. okt. 18. 18:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha látsz csúnya pasi - szép lány párt, akkor te valóban más világban élhetsz.
2012. okt. 18. 18:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem hogy mindenki lelki sérült valamennyire. És igen ha ettől jobban érzik magukat hogy itt olyan dolgokat mondanak ki amiket a való életben nem mernek az nem egy negatív dolog. Sok módon ki lehet fejezni pl: Woodie Allen filmek mind erről szólnak
2012. okt. 18. 18:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért nem hallgatnak meg, mert ilyenkor megerősítésre várnak, hogy igen, te ronda vagy, sohasem lehet csajod. Talán könnyebb, mert így a körülöttük lévő világot okolhatják maguk helyett. Így könnyebb elfogadni a magányt. Viszont egy idő után elkezdik majd hasznosítani a tanácsokat, mikor egy kicsit jobban helyrerázódnak. (Én is így voltam vele.)
2012. okt. 18. 19:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az. A világra nyitott ember vagyok, tanulok, dolgozom, próbálom megvalósítani az álmaimat.. kicsit lassacskán megy az utóbbi :)
2012. okt. 18. 19:20
 20/25 anonim ***** válasza:
A normális pasik nem GYK-n függnek, hanem szexelnek otthon a barátnőjükkel;)
2012. okt. 18. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!