Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex, meleg srácok srácok! Nektek tetszenek az ilyen pasik?
Kinézetre egy hasonló pasival randizom egy ideje,viszont én átlagos vagyok,izom nélkül,működhet a kapcsolat?
Ő azt mondja hogy így tetszem neki,viszont nekem önbizalomhiányom van.
Voltunk már együtt,és én voltam az aktív fél.
Nálunk az,hogy valaki kisportolt,izmos,még nem feltétlenül azt jelenti,hogy az illető lesz a férfi.
Az önbizalomhiányod a legnagyobb veszély a kapcsolatra nézve. Ne éreztesd vele, ha irigykedsz vagy féltékeny vagy, mert ezek megmérhezik a kapcsolatot.
Egyébként nekem nem jön be, mindig is a cukibb vagy "átlagos" srácokat találtam vonzónak, az ilyesmi alapvetően egyéni ízlés kérdése.
Működhet! Ha mindketten szeretitek egymást akkor nincs akadály. Az, hogy ő az izmosabb, hát ez van. Ilyen erővel akkor csakis egyforma magasságú, ugyanolyan végzettségű és ugyanolyan korú férfiak járhatnának csak. De ez nem így működik.
Nem törvényszerű, hogy egy izmos pasinak, csakis az izmosak tetszhetnek. Azért, mert ő sportol és jó a teste, az ideálja még lehet más!
Sok sikert nektek! :)
23 meleg F.
Utolsónak igaza van. Kalandra tökéletes az ilyen pasi, de egy egész életét leélni nem biztos, hogy jó lenne vele.
23 meleg F.
Nekem az idősebb férfiak jönnek be!
20/Biszex F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!