Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kezdeményeznek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményeznek a pasik?

Figyelt kérdés
Sokszor fordult elő velem h nekem kellett kezdeményeznem a fiú felé, sőt nem is emlékszem olyan esetre amikor a fiú kezdeményezett volna. Szerintem meg pont az lett volna a normális ha a fiú jön oda hozzám és próbál felszedni, és nem fordítva.

2012. okt. 20. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Pipogya alakokat fogtál ki.

Nagy divat ma, hogy nem kezdeményeznek az egyenjogúságra hivatkozva, de azért még mindig megvan az az igazi férfi, aki mer kezdeményezni és ők mindig előnyt fognak élvezni.

Én annyira nem is bánom, hogy így van, egyszerűbb választani.

Az én párom is mert kezdeményezni, ha nekem kellett volna szóba sem álltunk volna egymással soha, de azt mondta neki is égő lenne, ha őt kéne felszedni, nem fordítva.

2012. okt. 20. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok nő flegma,bunkó módpn utasítja őket vissza,ès amikor már tizedszer égsz le,eléggé rombolja az önbizalmad..
2012. okt. 20. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, utolsónak igaza van. Én mernék kezdeményezni, jó is a szövegem, de idióták a nők.
2012. okt. 20. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azért, mert elkorcsosult a világ. Ha nem sikerül összejönni valakivel, a legegyszerűbb a csajra fogni, mint elismerni, hogy egy pipogya fráter.
2012. okt. 22. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

A hármasnak nagyon jó a szövege!

A szemétbe vele, és vele is.

2012. okt. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!