Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen más/rideg velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen más/rideg velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit mar kb. egy éve ismerek. Azóta volt egy barátom, akivel 10 hónapig együtt voltunk ezért megszakadt a kapcsolat, de még mindig nagyon jól kijöttünk es ugyan úgy kedveltük egymást, mint régen szóval nem változott a kapcsolatunkban semmi. Ez a srác egyre jobban elkezdett érdekelni. Amikor találkozunk vagy együtt a barátokkal elmegyünk, valahova valahogy mindig együtt vagyunk, megöleljük egymást, ö felemel meg visz a hatan es így ökörködünk. Nem akarok Rámenős lenni tehát nem akarom megmondani, hogy, tetszik es nem akarok tőle semmit, mert felek hogy o nem érez irántam semmit es ez csak tönkre tenné a barátságunkat. Na, most térjünk rá a problémámra. A legutóbbi találkozásunk után, este amikor en is meg ö is haza ment, írogattunk, de nem úgy irt, ahogyan áltálába szokott. Nem irt smileykat es csak rövidítéseket irt. Eddig irtunk szíveket is, de amikor küldtem neki egyet csak “:D” volt a válasz. Megkérdeztem, hogy van-e valami baj, de azt mondta nincsen semmi. Másnap ráírtam délután de ö fel napig nem válaszolt, pedig láttam, hogy fent van es hogy látta az üzenetem. Tettem vagy mondtam volna valami rosszat? :( És szerintetek beszéljek neki az érzéseimről iránta vagy számára ez csak barátság?

2014. júl. 14. 18:35
 1/2 anonim válasza:

Vagy megunt (bocs a fogalmazásért xd) vagy mondtak neki egy pletykát rólad (pl.: unod hogy mindig rajtad lóg" persze hazugság) vagy más tetszik neki :/ próbálj barátságosabb lenni vele, kérdezd milyen volt a napja stb.. (lehet úgy érzi már nem törődsz vele úgy ahogy régeb)

Remélem segítettem :)

2014. júl. 17. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm!:)
2014. júl. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!