Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem? Elkezdtem nézni pár filmet, és lelkileg teljesen kikészültem.
3-4 napja elkezdtem nézni egy filmet, olyan romantikus dráma szerűséget (500 Days of Summer, 5 years engagement) és azóta mintha kicseréltek volna, volt rá példa hogy néztem hasonló filmeket, de egyszerűen amióta megnéztem őket, egy baromi nagy űrt érzek magamban, a filmek nagyon megérintettek, igaz nem volt még barátnőm csak olyan laza valami, hogy együtt voltunk beszélgettünk de semmi más, pedig sokszor éreztem hogy a másik is akar valamit, csak béna voltam és elszúrtam valamit vagy nem mertem lépni...az élet limonádéval kínál és én citromot csinálok belőle. Szóval a kérdésem az lenne, hogy kászálódjak ki ebből az állapotból? Mert néha mikor zenét hallgatok (The Killers, The Smiths, Pixies, Vadfruttik) a sírás kerülget. Nagyon rossz ez így mert.. egy lyukat érzek a szívem helyén és azt érzem hogy most lesz változás, egy válaszút, de félek...
Köszönöm hogy elolvastad, ez nagyon összesűrítve a mostani lelkiállapotom, ha valaki tud segíteni,ismerkedni,beszélgetni küldjön üzenetet szívesen veszem
17/F
hát ezek az érzelmek...a leírás alapján a magány érzése...
keress olyan lányt akit szeretsz, tisztelsz, megbecsülsz és ő is téged! akivel boldog lehetsz és aki mellett letudod élni az életed :)
21F
Emósodol.
Amúgy az 500 nap nyár állati jó film.
Köszi :D de érzem, ez nem hullámvasút, ez valami új, valami olyan érzés.. hogy változtatni kell. És ezt vettem észre az elmúlt napokban, hogy érzem hogy kell, és meg is teszem, sokkal jobban érzem magam tőle... és ezen a zene segített mert valahogy ha jót hallgatsz , jókor, segít nagyon sokat
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!