Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni egy ilyen mellet? 20/L

Figyelt kérdés

[link]

Bár én magas vagyok és vékony (173cm, 55kg) de a mellem nem sokkal nagyobb... :S

2014. júl. 12. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten a kis mellű nőket szeretem.

A vágyat bennem jobban feltüzeli.

23F

2014. júl. 12. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám :D Főleg hogy neked még az alakod is sokkal jobb.
2014. júl. 12. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
kb ugyanígy nézek ki. Eddig elég sokan elfogadtak volna.
2014. júl. 12. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. :)
2014. júl. 12. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Ízlések. valaki a nagy mellekért van oda, valaki a kicsikért, valakinek mindegy. Nekem kb. mindegy, de a kisebb jobban tetszik.

Szóval ha nagy lenne, akkor is lenne, akiknek nem tetszenél, mert mindenkinek nem lehet.

2014. júl. 12. 22:03
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy kapok leveleket, mert ezen a képen kábé a nullával egyenlő a mell, épp valami.

Eddig akivel voltam az nagyon szeretett játszani vele. De akkor is feszélyez, nem is érzem jól magam fürdőruhában, mert olyan deszkának gondolom magam.

Pedig nem is tudok mást tenni, mert ha tehetném se műtetném meg, az már nem én lennék. Csak rossz, mert valahogy kevesebbnek érzem magam ez miatt...

2014. júl. 13. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!