Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengeteg tinilány miért érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg tinilány miért érzi szükségszerűnek, hogy push-uppal feltuningolva kitegye a mellét?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 14:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelemre és elismerésre vágynak
 2/17 anonim ***** válasza:
nincs csöcsük
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, a nagyobb mell annyira nagyon jó..
2014. júl. 11. 14:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi a melled? Push up-old

Nagy a melled? Ne rakd ki, mi vagy te, r.banc?

Fuck society...

2014. júl. 11. 14:13
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

Én sohasem push-up-olom. Természetes vagyok. Egy fiú ne a push-up miatt figyeljen rám! Aki szeret az elfogad úgy, ahogy vagyoj, ha meg nem tetszik elmehet!

15/L

2014. júl. 11. 14:15
 6/17 anonim ***** válasza:

Egy része így akar nagyobbnak tűnni...

Egy része meg kényszerből... ugyanis ha nincs 10 ezred egy márkás melltartóra... kínaiban, olcsó helyeken csak push-upot lehet kapni...

Én is végigjártam két várost, mire kaptam két normálisat, aminek a szabása is jó volt... pedig nekem aztán végképp nincs rá szükségem. :S

2014. júl. 11. 14:16
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
önbizalom hiány szivem, önbizalom hiány...
2014. júl. 11. 14:18
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekem sincsenek márkás melltartóim, mégsincs felnyomva az államig. Amekkora push-uppokat látok rajtuk, nem hiszem, hogy ezt csak kényszerből hordanák. Vannak sokkal szolidabb darabok is olcsón.
2014. júl. 11. 14:19
 9/17 anonim ***** válasza:

én 14 vagyok

én nem hordok olyat de az osztálytársnőim közül 3-an igen és mindig mutogatják a tesi öltözőben hogy milyen klassz és elég szánalmasak. de különös módon csak nekik van barátjuk közülünk. igaz vérbeli bunkók de hát mit lehet tenni

10/17 anonim ***** válasza:
Én hordok push upot, de nem azért, hogy kitegyem. Hogy miért? Mert nincs mit. :') Még push uppal sem, ami elég gáz, nem akarok kis mellekkel élni, muszáj push upot hordanom, hogy legalább valami kicsi domborulat legyen ott... de mivel az is nagy rám, nem nyom fel semmit, csak ruhán keresztül megnagyobbítja.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!