Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg tinilány miért érzi szükségszerűnek, hogy push-uppal feltuningolva kitegye a mellét?
Kicsi a melled? Push up-old
Nagy a melled? Ne rakd ki, mi vagy te, r.banc?
Fuck society...
Én sohasem push-up-olom. Természetes vagyok. Egy fiú ne a push-up miatt figyeljen rám! Aki szeret az elfogad úgy, ahogy vagyoj, ha meg nem tetszik elmehet!
15/L
Egy része így akar nagyobbnak tűnni...
Egy része meg kényszerből... ugyanis ha nincs 10 ezred egy márkás melltartóra... kínaiban, olcsó helyeken csak push-upot lehet kapni...
Én is végigjártam két várost, mire kaptam két normálisat, aminek a szabása is jó volt... pedig nekem aztán végképp nincs rá szükségem. :S
én 14 vagyok
én nem hordok olyat de az osztálytársnőim közül 3-an igen és mindig mutogatják a tesi öltözőben hogy milyen klassz és elég szánalmasak. de különös módon csak nekik van barátjuk közülünk. igaz vérbeli bunkók de hát mit lehet tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!