Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz elfogadni pasik?

Figyelt kérdés

Olyanoknak szol akik,feszt sírnak,hogy nincs senkijük.

Olyanok vágynak kapcsolatra,akik tudjak belül,hogy valami miatt nem sikerül,mégis próbálkoznak!Miért?Ki mondta,hogy ha összejön,veletek marad az a csaj?Próbáljatok bele nyugodni.Nyugi menni fog!Nekem sikerült,és boldog is vagyok!

26/f

2014. jún. 23. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk...
2014. jún. 23. 21:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Szivesen!
2014. jún. 23. 21:08
 3/6 anonim válasza:

Jó neked.Én olyan rusnya vagyok,hogy soha nem kellettem egy csajnak sem.Pár hónapja elkezdtem konditerembe járni,mondván ha kigyúrom magam,hátha sikeresebb leszek.De nem igazán fejlődök semmit,ilyen lúzer maradok örök életemre amit sajnos kénytelen leszek megemészteni.

Neked hogyan sikerült?Mondd el!

2014. jún. 23. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Sok minden érdekel,és le foglalom vele magam!
2014. jún. 23. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszönjük Pistike, ügyes vagy!
2014. jún. 23. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
ismersz?:D
2014. jún. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!