Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki külföldről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelt már valaki külföldről abortusztablettát?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy en tudom, legalisan nem juthatsz hozza (mert korhazban veszed be, es megfigyeles alatt benn kell maradni, mert ha el kezdenel nagyon verezni, akkor kell a kuret). Illegalisan meg fenn van a veszelye, hogy megmergeznek valami sz*rral, bar nem hiszem, hogy ilyesmire vetemednel, az irasaidbol intelligens lanynak tunsz, vagy Becs vagy inkabb azt kivanom csak egy rossz alom legyen ez az egesz es elfelejted aminnt megjon kovetkezo honapban.
2010. jan. 9. 02:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ, jövő hét végén tesztelek, ha pozitív, akkor szerintem marad Bécs :( bár én is azt kívánom, hogy csak rossz álom legyen, aztán áttérünk a biztonságosabb tablettára.
2010. jan. 10. 12:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Negatív lett szerencsére :-)
2010. jan. 18. 22:27
 14/15 Anchyka válasza:
48%

Sziasztok!

Először is szerencsés vagy hogy negatív lett, velem ellentétben. Valaki nem tud esetleg egy e-mailt vagy valamit hogy hol lehet rendelni ezt az abortusz tablettát??

2010. dec. 13. 17:48
 15/15 Babsy01 válasza:

innen:

[link]

2012. jan. 22. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!