Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki külföldről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelt már valaki külföldről abortusztablettát?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 20:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Már délelőtt is megválaszolták, hogy még nem kapni... Másrészt ha lehetne, anyád is rendelt volna.
2010. jan. 7. 20:54
 2/15 A kérdező kommentje:
KÜLFÖLDRŐL te szerencsétlen.
2010. jan. 7. 21:07
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

Miért kellene külföldről rendelni? Ez egyébként is egy óriási hormonbomba, nem hiszem, hogy bárki javasolná orvosi felügyelet, javaslat nélkül szedegetni.

Először is felelősséggel védekeztek. Ha véletlenül kilyukadna a gumi (ha nem lejárt szavatosságú és megfelelően húzzátok fel, erre minimális az esély), nőgyógyásztól lehet 72 órán belül gyógyszer-receptet kérni. Ha pedig abba az icipici százalékba estek, hogy gyógyszerszedés mellett teherbe esnél, nem hurcol meg senki, ha a kórházi abortusz mellett döntesz. Én mindenképpen azt ajánlom, hogy ne akarj ilyen gyógyszert orvosi kontroll nélkül beszedni.

2010. jan. 7. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
egyik hormonbomba másik meg durva beavatkozás ami meddőséget okozhat. egyik jobb mint a másik...
2010. jan. 7. 21:14
 5/15 anonim válasza:
0%
én gyereket és abortuszt is rendeltem külföldről. kicsit rágós volt :D:D:D
2010. jan. 7. 21:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Még mielőtt látatlanul bárki megkövezne, leírom a történetünket. Pest megyei kis faluban lakunk, igen, védekeztünk gumival, csak kiszakadt. Vasárnap állt módomban Pestre menni, hogy esemény utáni tablettát írassak. Ügyeleten nem írták fel, elküldtek ügyeletes nőgyógyászhoz. Nagy nehezen találtuk egy nőgyógyászati klinikát, ahol volt ügyelet, ott azonban közölték, hogy csak budapestieknek, érdieknek, stb. van ügyelet. Mivel nem ezen településeken élek, így ott sem voltak hajlandóak felírni. Ilyenről életemben nem hallottam, de hát ennyit a magyar hozzáállásról. Igazán nem sok idő lett volna megírni azt a receptet. Kórházi abortuszt nem fogok végeztetni, pláne nem Magyarországon. Ha nem is rendelek tablettát, egy bécsi magánklinikára megyek, ahol végeznek tablettás terhességmegszakítást.
2010. jan. 7. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
"Legalább két alkalommal rövidebb kórházi tartózkodást igényel. Az anyag használata spontán vetélést okoz (hatóanyagának neve: mifepriston), görcsökkel és vérzéssel jár. A problémát az okozza, hogy általában spontán vetélés után méhkaparás szükséges. Erre azért van szükség, mert a spontán abortusz után esetleg fellépő lázas gyulladás, vérzészavarok, az esetleges későbbi teherbeesés nehezítettsége elkerülhető legyen. Tehát ami miatt a laikusnak szimpatikus megoldás lenne (tabletta bevétel és kész), azt az előnyt a tabletta jelenleg nem nyújtja. A másik probléma a kórházi tartózkodások miatt az eddigi "titkosság" (délelőtt bemegyek, délután kijövök, a család mit sem sejt) megszűnik."
2010. jan. 7. 21:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Kb. 98%-ban hasznos, a fennmaradó 2%-ban szükséges a küret.
2010. jan. 7. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
21:11 vagyok. Jól értem, hogy az utolsó esélyes napon mentetek ügyeletre? Mert eszerint pénteken még mehettél volna "sima" nőgyógyászati rendelésre, gond nélkül. Mindegy, eső után köpönyeg...azért ezeket az orvosokat sem értem. Azt mondom, ha már így alakult, ne stresszeld magad. Egyáltalán nem biztos, hogy teherbe estél, ha mégis, akkor sem lesz jobb a helyzet, ha már előre rettegsz. Nyugodj meg, számold ki, mikorra várható a menzeszed. Ha most sokat idegeskedsz, már attól fog késni! Ha 1-2 nap késéssel sem jön meg, vegyél egy tesztet vagy menj nőgyógyászhoz. Nyugodtan menj magyar orvoshoz, hidd el, nem mindegyik ilyen, mint akikbe vasárnap botlottál. Minden rendben lesz! De ilyen hormonbombákat akkor se szedj be otthon, csak úgy.
2010. jan. 7. 22:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm a kedves választ:) Nem rettegek, csak jobb felkészülni. Péntek újév napja volt, tehát akkor sem tudtam volna menni "rendes" rendelésre sajnos.
2010. jan. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!