Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét vagyok nagyon? Nincs jobb a kárörömnél
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya voltam úgy hetedikes koromig. Vékony, szürke, jól tanuló stréber, anyám öltöztetett. Folyton röhögtek rajtam a fiúk, a lányok kiközösítettek. Aztán évről évre egyre szebb lettem, most vagyok 17. Mindenki csorgatja utánam a nyálát, idősebb férfiak próbálkoznak be, tényleg bárkivel összejöhetek, ez alól a régi osztálytársaim sem kivételek. Ha meglátnak jönnek oda, hogy hú de megváltoztam, írogatnak facebookon, én pedig mindegyiket leszerelem, megmondom hogy ilyen ny.morék hülyegyerekekkel soha az életben nem jönnék össze, és szedjen össze valakit aki az ő szintjén van. Folyton csesztettek azért, hogy okos voltam. Most itt vannak, van olyan aki már apa, az egyik csaj 2.gyerekével terhes és rohadt ronda. És itt vagyok én, 3 nyelvvizsgával, önbizalommal. Annyira jó érzés ez a káröröm, bosszú. Ezért gonosz vagyok? Ők is évekig megaláztak, megvertek, érezzék már milyen senkinek lenni.2014. júl. 12. 00:04
21/24 anonim válasza:
Utolso, felhivjam a gondozoidat, hogy legkozelebb figyeljenek arra, hogy bevedd a gyogyszereidet?
22/24 anonim válasza:
6.os koromig sőr hasam volt most 16 évesen lapos vagyok mint a deszka odavannak értem a volt osztálytársaim az idősebb pasik 20as 30as korosztály nem néznek már le nem csicskáztatnak tisztelnek stb. stb. :D
23/24 anonim válasza:
nem vagy gonosz, sőt:) kifejezetten jól tud esni az ilyen fajta elégtétel az embernek.
viszont arra figyelj, hogy ne adj nekik vissza semmit. akkor nem leszel különb náluk. És semmiképp se szállj el magadtól...;) am grat a nyelvvizsgákhoz:)
19L
24/24 anonim válasza:
Huuha... Szerintem jól teszed h leszereled őket meg minden, most úgy tűnik tényleg különb vagy náluk (jó értelemben). De vigyázz, ne légy ennyire kárörvendő, mert akkor viszont könnyen lesüllyedhetsz azok szintjére, akik egykor csúfoltak és csúnyám bántak veled és "visszanyal a fagyi" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!