Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét vagyok nagyon? Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok nagyon? Nincs jobb a kárörömnél

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya voltam úgy hetedikes koromig. Vékony, szürke, jól tanuló stréber, anyám öltöztetett. Folyton röhögtek rajtam a fiúk, a lányok kiközösítettek. Aztán évről évre egyre szebb lettem, most vagyok 17. Mindenki csorgatja utánam a nyálát, idősebb férfiak próbálkoznak be, tényleg bárkivel összejöhetek, ez alól a régi osztálytársaim sem kivételek. Ha meglátnak jönnek oda, hogy hú de megváltoztam, írogatnak facebookon, én pedig mindegyiket leszerelem, megmondom hogy ilyen ny.morék hülyegyerekekkel soha az életben nem jönnék össze, és szedjen össze valakit aki az ő szintjén van. Folyton csesztettek azért, hogy okos voltam. Most itt vannak, van olyan aki már apa, az egyik csaj 2.gyerekével terhes és rohadt ronda. És itt vagyok én, 3 nyelvvizsgával, önbizalommal. Annyira jó érzés ez a káröröm, bosszú. Ezért gonosz vagyok? Ők is évekig megaláztak, megvertek, érezzék már milyen senkinek lenni.
2014. júl. 12. 00:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
jól teszed! 26/f
2014. júl. 12. 00:06
 2/24 anonim ***** válasza:
17%
most aztán nagyon megszívattad őket,te egoista rohadt pics@:)
2014. júl. 12. 00:06
 3/24 anonim ***** válasza:
Kedvesem fekudj vissza!
2014. júl. 12. 00:07
 4/24 anonim ***** válasza:

Kicsit megértelek mert én is így voltam/vagyok de ezt csillapítsd magadban mert beképzeltséghez vezet.

18/F

2014. júl. 12. 00:07
 5/24 anonim ***** válasza:

Bar korrigalok: mar most egy kicsit magadtól elszalltnak tűnsz.

2014. júl. 12. 00:09
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

Kövér voltam, csúnya voltam, szürke egér, csendes, szerény- de nekem mindig voltak barátaim. Mindig mindenki normális volt velem, mert kedves voltam.

Aztán, kikupálódtam- csodálkozva bámulnak, hogy te ugyanaz a lány vagy? Nem hiszik el. Alig ismernek meg. Csak dícsérnek. És ahogy beszélünk, jól esik, mikor azt mondják: "Te ugyanolyan kedves maradtál!"

Meg kell őrizni egy kicsit a múltbéli énedet. Sose felejtsd el, honnan jöttél!

2014. júl. 12. 00:09
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Dr. Borso on egy igazni no !
2014. júl. 12. 00:10
 8/24 anonim ***** válasza:

Jól hát,de csak ha azokkal vagy ilyen,akik tényleg ge-cik voltak.Amúgy nem vagy egyedül ezzel,nézd csak-

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_..

2014. júl. 12. 00:10
 9/24 anonim ***** válasza:
ne legyél olyan mint ők,igen szemét vagy,attól hogy mások szemétkedtek veled, az nem ok hogy te is az legyél és nem feloldozás az alól hogy te is szemét vagy
2014. júl. 12. 00:11
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen, volt két barátnőm, tipikus csinibabák, folyamatosan kibeszéltek, hátba szúrtak, háziírásra tartottak. Most meg próbálnak velem jóba lenni, talizzunk stb, és csodálkoznak ha megmondom hogy húzzanak a .... Most vannak igazi barátaim, nem is kevés, okosabb-butább szebb- csúnyácskább de rájuk tényleg azt mondom hogy Barátok.
2014. júl. 12. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!