Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét vagyok nagyon? Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok nagyon? Nincs jobb a kárörömnél

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya voltam úgy hetedikes koromig. Vékony, szürke, jól tanuló stréber, anyám öltöztetett. Folyton röhögtek rajtam a fiúk, a lányok kiközösítettek. Aztán évről évre egyre szebb lettem, most vagyok 17. Mindenki csorgatja utánam a nyálát, idősebb férfiak próbálkoznak be, tényleg bárkivel összejöhetek, ez alól a régi osztálytársaim sem kivételek. Ha meglátnak jönnek oda, hogy hú de megváltoztam, írogatnak facebookon, én pedig mindegyiket leszerelem, megmondom hogy ilyen ny.morék hülyegyerekekkel soha az életben nem jönnék össze, és szedjen össze valakit aki az ő szintjén van. Folyton csesztettek azért, hogy okos voltam. Most itt vannak, van olyan aki már apa, az egyik csaj 2.gyerekével terhes és rohadt ronda. És itt vagyok én, 3 nyelvvizsgával, önbizalommal. Annyira jó érzés ez a káröröm, bosszú. Ezért gonosz vagyok? Ők is évekig megaláztak, megvertek, érezzék már milyen senkinek lenni.
2014. júl. 12. 00:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A kerdesedbol , a valaszodbol az jon le , hogy meg gyerek vagy .
2014. júl. 12. 00:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj abszolút ezzel, míg azokkal vagy így, akik szemetek voltak veled! Te tudod most, mivel tudsz fájdalmat okozni, mert anno ezt már Te átélted! "A rablóból lesz a legjobb pandúr!" Akik nem bántottak, ne bántsd, és a jó emberekkel legyél mindig kedves. Ha nem ezt teszed, akkor Te sem leszel jobb, mint akik Téged bántottak.

23/F

2014. júl. 12. 00:18
 13/24 anonim ***** válasza:
27%
aztán majd egy két pasi jól meg...sz szerelmes leszel, emrt az igazi belső értékeid nem tűnnek el , otthagy és sírsz majd..Mész te még majd a régi utcádba, nagyképű pitsa
2014. júl. 12. 00:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Stabil kapcsolatom van, több mint egy éve. Mi az magadra vetted, talán téged is elküldtek a csajok? Kretén
2014. júl. 12. 00:28
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
Csak nyugodtan, de mivel már elég szépen elszálltál magadtól, vigyázz, hogy pofára ne ess.
2014. júl. 12. 00:30
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
De nagyra van magával a kisasszony
2014. júl. 12. 00:33
 17/24 anonim ***** válasza:

A jellemedbe beleszerettem :)

egy ilyen nő mellett én is kikupálódnék engem is megalázta gyermek koromban...

és kezdek helyreállni ami a szívemen a számon aki tahó volt velem az bekaphatja és elmondom neked rohadt jó érzés nézni h lassan itta diploma a kezembe a volt osztálytárs meg ganyét lapátol a tehén alól :D

Rendes jó pasinak érzem magam csak már a szerelemnek kell rám találnia h az életem teljes legyen :)

2014. júl. 12. 00:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy gonosz, én is hasonlót éltem át pasiban. Csak annyi a különbség, hogy engem megaláztak a nők. És érdekes módon nem volt kivétel, ahogy azt hangoztatni szoktátok :)
2014. júl. 12. 08:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Mintha a sajat tortenetemet olvastam volna. Engem is piszkaltak regen a kulsom miatt, szemuveges voltam, kover, csunyak voltak a fogaimm es ennek tetejebe jol is tanultam, ami miatt megkaptam a "streber" jelzot. Osszesen 2 ember volt, akiket barataimnak mondhattam akkor (ok azok is maradtak a mai napig).

Most en is 17 vagyok, es eleg jol osszeszedtem magam. Lefogxtam, a fogaimat a fogszabalyzo helyrehozta, a hajam megnott, kontaktlencset hordok, eleg sokan probalkoznak nalam, es tanulas tekinteteben is sikeresnek mondom magam. Van angolbol egy felsofoku nyelvvizsgam, egy elorehozott emelt szintu erettsegim, es franciabol is szeretnek kozepfoku nyelvvizsgat, az atlsgom 4.6 egy eros gimnaziumban, orszagos tortenelemversenyen masodik lettem, es vannak terveim, celjaim, es vannak igazi barataim. Lehet, hogy szemet, es nagykepu, es egoista p.csa vagyok, de oszinten szolva nagyon jo erzes kepen rohogni azokat, akik regen engem piszkaltak, most meg kb. az eletuket tekintve sehol sem vannak, es valoszinuleg olyan sorsra jutnak, jint a te emlitett volt osztalytarsaid. Remelem, nincs buntudatod emiatt. Megerdemlik, amit kaptak.

2014. júl. 12. 12:35
 20/24 walk w1th mee ***** válasza:
ja mert mindenki úgylátja hogy aki a lúzereket piszkálja majd nagyon csöves meg mittom én mi lesz...:D utolsó férgek vagytok és teis kérdező,remélem valaki nagyon átbasz,ne felejtsd el hogy mekkora egy kis utolsó senkinek nemkellő sz_ä_r darab voltál,és legbelül még ugyanaz a lúzer vagy:) nagyképű utolsó majom k_r_va...ennyi ez az igazság,és most röhöghetsz a monitor előtt a jól megalapozott lifeoddal amit keserves gyerekkor árán szedtél össze,de nekünk akik piszkálnak és piszkáltak ugyanúgy mindig menő és király volt és lesz:) régebbis,és mostis! tehát mégmindig mögöttünkvagy,haha.
2014. júl. 12. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!