Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Benedict Cumberbatch vagy David Tennant a jobb pasi?
Nekem Tennant teljesen átlagos megjelenésû, sõt õszinte leszek egyenesen ingerlõnek találom, mert az arcán van egy kifejezés amitõl kiráz a hideg is... Sajnos a színészetét sem tudom méltatni. Nincs semmi ami szimpatikussá tenné számomra õt. Ez van.
Cumberbatch csak elsõre sokkoló egy kicsit, de az õ arcához, megjelenéséhez hozzá lehet szokni. Rajta sok minden van ami nem csak érdekes, határozottan szép is, de nem akarok ódát írni róla. :)Elég annyi, hogy Bennek van egy fajta sajátságos kisugárzása, vonzereje. És akinek nem csupán a kinézet számit, hanem a tehetség is jelent valamit, annak egy-két filmje után sikerül " megbarátkoznia " Bennel. Nekem sikerült és csak nevetek azokon akik " lófejûnek " titulálják, mert egyértelmû, hogy nem is próbálják túltenni magugat az elsô benyomáson vagy irigykednek. Sajnos...
mindketto kib.szott ronda! ha nem lennenek hiresek es szembe menne veletek az utcan, siman elsetalnatok mellettuk!
utalom az ilyen kepmutato csajokat akik a hirnev miatt rajongonak. tiszta olyanok vagytok mint a one direction rajongok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!