Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ne öljem meg magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne öljem meg magam?

Figyelt kérdés
Elöljáróban elmondom, hogy nem szeretném magam sajnáltatni. Voltam már orvosnál, szedtem gyógyszereket, elméletileg depresszióm van. Sok barátom van, sokan szoktak udvarolni, nincs bajom a külsőmmel. Történtek az életemben elég durva dolgok, de semmi értelme nem lenne ide leírni, jó mélyre elástam magamban. Semmi újat nem tud mutatni az élet. Felkelek, felöltözök, elmegyek suliba, 5 év múlva majd munkába, találkozok ezzel-azzal, nevetek, sírok, elmegyek szórakozni, de közben minden üres. Maximum lesz egy férjem, aztán 10 év után megunjuk egymást. Annyira nincsenek már érzéseim, már semmi sem lep meg. Nem depresszióból ölném meg magam, de unom az életet, az embereket.
2014. júl. 9. 21:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Sportolj és szexelj, meggyógyulsz...
2014. júl. 9. 22:03
 32/39 A kérdező kommentje:
31-es köszönöm, az egyetlen valamire való válasz :D
2014. júl. 9. 22:06
 33/39 anonim ***** válasza:
41%
Gecc, 16 évesen ezek a mű histik, meg álbalhék.... Aztán majd 22 éves korodban rájössz mekkora attention whore voltál.
2014. júl. 9. 22:14
 34/39 A kérdező kommentje:
attention whore az :DD 17, lassan 18 vagyok, nem tudom 16-ot hol olvastál gecc?
2014. júl. 9. 22:16
 35/39 anonim ***** válasza:
31-es én végig azt mondtam,de úgy látszik hogy a kérdező vak.
2014. júl. 9. 22:21
 36/39 anonim ***** válasza:
Keress értelmet az életednek. Én is hasonlóképp éreztem, míg meg nem találtam az élet értelmét, történetesen a barátomat. :) Ha ő nem lenne, akkor én is úgy érezném, nincs értelme/kedvem élni, hisz minek? Csak azért nem akarok élni, hogy életem végéig robotoljak a munkába a semmiért, vagyis hát azért, hogy a végén éhenhaljak a semmire sem elég nyugdíjamból. De így, hogy ő van nekem máris értelmet nyert az életem, az életkedvem is visszatért. Ha ez a lehetőség nem adott, akkor szerezz be egy háziállatot, akiről gondoskodhatsz. Ha szeretnél részletesebben beszélni a problémádról írj nyugodtan privátban. :)
2014. júl. 9. 22:25
 37/39 A kérdező kommentje:
Van háziállatom. Barát az én esetemben szerintem nem jó ötlet, nem szeretnék másoktól függni lelkileg, nem várom, hogy más "mentsen meg"
2014. júl. 9. 22:27
 38/39 anonim ***** válasza:
Ez nem "megmentés", hisz neki is jó, hogy ott vagyok neki én, bár igaz ilyenkor függ az ember a másiktól, de hát ha nem kockáztat az ember, akkor nem is lehet boldog. Jelenleg elég pesszimistán látod a dolgokat, nem tudom van-e erre okod, vagy csak átmeneti, de szerintem inkább a 2. (mindenki átesik kisebb-nagyobb depressziós időszakon tinikorában, hisz a hormonok tombolnak).
2014. júl. 9. 22:31
 39/39 anonim ***** válasza:
DE saját magaddal sem vagy tisztában,a múltaddal nem mesz szembenézni,így egy párkapcsolatba.Öcsém erre mondom hogy a hülyéken nem tudok segíteni.
2014. júl. 9. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!