Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne öljem meg magam?
Figyelt kérdés
Elöljáróban elmondom, hogy nem szeretném magam sajnáltatni. Voltam már orvosnál, szedtem gyógyszereket, elméletileg depresszióm van. Sok barátom van, sokan szoktak udvarolni, nincs bajom a külsőmmel. Történtek az életemben elég durva dolgok, de semmi értelme nem lenne ide leírni, jó mélyre elástam magamban. Semmi újat nem tud mutatni az élet. Felkelek, felöltözök, elmegyek suliba, 5 év múlva majd munkába, találkozok ezzel-azzal, nevetek, sírok, elmegyek szórakozni, de közben minden üres. Maximum lesz egy férjem, aztán 10 év után megunjuk egymást. Annyira nincsenek már érzéseim, már semmi sem lep meg. Nem depresszióból ölném meg magam, de unom az életet, az embereket.2014. júl. 9. 21:39
11/39 anonim válasza:
Nem tudnád magad megölni ha oda kerülnél. És értelme sem lenne. Lógj a haverokkal, utazgass, bulizz. És máglátod, hogy nem is olyan rossz az élet. Ha rapet halgatsz akkor abban ezt mondják. De ha rockot akkor rengeteg szám van ami arról szól hogy ki kell használni az életet. Ha magányos vagy akkor csak írj nyugodtan privátba.
12/39 anonim válasza:
De öld, ez pont hogy önsajnálat, ahogy leírtad midnen rendben az életeteddel. Egyszerűen nem tudod jó dolgodban mint kezdj magaddal 16 évesen
13/39 anonim válasza:
Nem, ez úgy van, hogy 3-ból 2 házasság válással végződik, 1 pedig halállal. :DDDDDD
14/39 anonim válasza:
Komolyan te előre látod az életed na ne hülyéskedj.Na akkor mondom neked hogy nekem sokkal több okom lenne megölni magam mint neked,de szembenéztem a dolgaimmal és jól élek már semennyire nem gondolok az öngyilkosságra.Tudod mi a bajod hogy nem mersz a múltaddal szembenézni,inkább elásod,de ezt nem lehet mert a múltad az életed végéig elkisér,szembe kell nézned vele,én is megtettem,és sokkal jobban élek.Ha érdekel hogy vagy akárkit érdekel hogy az írjon privit.
15/39 anonim válasza:
Az örök élettel semmi baj nem lenne. Pont ezért sz*r az egész, mert csak 70-80 év maximum, ebből a hasznos idő az a 20-50 éves kor közötti évek, vagyis összesen 30 éved van, előtte gyakorlatilag csak egy bábu vagy akit a szülők tologatnak, utána meg egy vénember / vénasszony. Van kb. 30 éved amikor nem kell szenvedni, csinálhat az ember amit akar, de hát az semmire nem elég, maximum ilyen primitív dolgokra, mint barátkozás, családalapítás és társai.
16/39 A kérdező kommentje:
De ez az! Hogy történnek jó dolgok, elmegyek pl szórakozni de képes se szó, se beszéd eljönni majd üres fejjel bámulni magam elé otthon, miközben ott vannak a barátaim akik szeretnek, kérdezgetik, hogy mi baj, pedig nincs semmi baj.
2014. júl. 9. 21:46
17/39 anonim válasza:
az egész baromság! élj a mának !
18/39 anonim válasza:
szerintem az öngyilkosság a legönzőbb dolog a világon, mert akkor csak magadra gondolsz és nem törődsz azokkal akiket itt hagysz, akik szeretnek téged
19/39 anonim válasza:
# 15 A pasid örülhet, hogy ő ez a primitív dolog az életedben (vagyis ha van egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!