Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha soha nem találom meg az igazit öljem meg magam?
Figyelt kérdés
Soha nem volt egy komoly kapcsolatom se, csak 1-2 hónaposak, de nem az én hibámból értek véget, ők nem vettek komolyan engem komolyan. A legutóbbi pasim is azt mutatta hogy minden rendben van köztünk azután se szó lelépett. Ráadásul nem feküdtem le még senkivel. L/212013. jún. 3. 11:14
1/21 dízelszemű bájgúnár válasza:
Isten őrizz! Drága a kötél a vonatok meg késnek..
2/21 anonim válasza:
21 éves vagy hát hogyne találnád meg az igazit ezer lehetőség száz alkalom vár rád amikor meegtalálhatod . Ez egy nehéz periódus de túl fogsz rajta lépni ez így is van hidd el. Bátran és fel a fejjel
3/21 anonim válasza:
a szerelem az emberre a legváratlanabb pillanatban talál rá ;)
4/21 anonim válasza:
Ha megölöd magadat soha nem találkozol az igazival, ha élsz lehet hogy már legközelebb belebotlasz az utcán vagy a boltban, persze lehet hogy csak 10 év múlva... de ehhez élned kell.
5/21 anonim válasza:
Na meg a szerelmen, pár kapcsolatokon kívül is van élet.. vagy szeretnél találni valakit aki eltart, mi?
6/21 anonim válasza:
Ha olyan 120-130 éves korodig nem találod meg az igazit, akkor már elgondolkodhatsz az öngyilkosságon is.
8/21 anonim válasza:
Ne aggódj, én 28 vagyok, eddig igazából én is csak hittem, hogy megtaláltam, aztán koppantam...
Nem adom fel, igaz, nem nagyon van a munka mellett szabadidőm. De élni még szeretnék egy darabig.
9/21 anonim válasza:
Rá kéne már jönni, hogy nincs olyan hogy igazi. Társak jönnek-mennek, van hosszabb, van rövidebb, olyan is van hogy senki sincs.
35 F
10/21 Takacs Laszlo 15 válasza:
Meg csak 21 eves vagy,miert turelmetlenkedsz?
Eld az eleted,jarj el szorakozni,es ennyi idosen mar azert kene dugni.Ha rajossz,hogy milyen jo,nem lesz annyira fontos,hogy mikor talalod meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!