Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ha soha nem találom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha soha nem találom meg az igazit öljem meg magam?

Figyelt kérdés
Soha nem volt egy komoly kapcsolatom se, csak 1-2 hónaposak, de nem az én hibámból értek véget, ők nem vettek komolyan engem komolyan. A legutóbbi pasim is azt mutatta hogy minden rendben van köztünk azután se szó lelépett. Ráadásul nem feküdtem le még senkivel. L/21
2013. jún. 3. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A 9 es válaszolóval csak bizonyos mértékben értek egyet. Kérem ne degradáljuk már le az embert. Társak jönnem mennek. Ez olyan mint ha ruhát veszünk váltunk le. ne így kezeljük ezt. Olyan van viszont hogy sokak váltogatják a kapcsolatukat de alapvetően van igaz kölcsönös szerlem még ha utánna is dolgozni kell hogy megmaradjon de van.
2013. jún. 3. 11:52
 12/21 hyatt ***** válasza:
100%
ha az életed egyetlen feladatának és értelmének az IGAZIT tartod akkor hajrá. Szerintem ezer más sokkal jobb dolog van az életben mint valakire rácuppanni és az életét élni. Ha a saját vágyaidnak élsz hamar azon kapod magad hogy társad is akad :)
2013. jún. 3. 11:56
 13/21 kolosszus22 ***** válasza:

Lehet pont az a baj, hogy nem akarod beadni a derekad a szexre, azért 1-2 hónap után már illene szexelni is, gondolom nem akartak végtelenségig várni. 21 évesen meg már illene elveszíteni a szüzességed is.

26F

2013. jún. 3. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Menj Hollandiába! Ott már 12 éves kortól lehet szülői engedély nélkül eutanáuziáért folyamodni :P
2013. jún. 3. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Előttem válaszoló: mi az, hogy illik elveszíteni a szüzességet? Mekkora egy butaságot írtál! Illik? Pont ez az, hogy legyen büszke rá, hogy még szűz és nem b.szta meg a fél megye. Ezzel abszolút nem kell sehova sem sietni!

Kedves kérdező! Ne légy ilyen negatív! Elég sok férfi van a világon, csak azért mert eddig nem találtad meg az igazit, attól még nem kéne eldobnod magadtól a lehetőségét annak, hogy előbb-utóbb megtalálod! Rengeteg ember van úgy, hogy nem találja meg a párját a világban és nem az a megoldás, hogy véget vetsz az életednek. Légy önmagad és élvezd az életet, és ne görcsölj ezen a kérdésen. Hidd el, amint nem fog foglalkoztatni ez a dolog, na akkor fogod megtalálni a legváratlanabb pillanatban a párodat! Kitartás!

2013. jún. 3. 12:04
 16/21 A kérdező kommentje:
A szüleim szerint már öregnek számítok aki nem kell már senkinek sem.
2013. jún. 3. 12:05
 17/21 anonim ***** válasza:
ahogy érzed,nekem tökmind1 :D
2013. jún. 3. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:

12:05

Már bocs, de a szüleid nagy idióták lehetnek ebből a szempontból!

2013. jún. 3. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:
most olvasom hogy 21 évesen öregnek? téged nem szeretnek anyádék :D de azért fel a fejjel.:DD
2013. jún. 3. 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:

11-es

Márpedig csakis az idő tudja megmondani mennyire lesz tartós egy kapcsolat, tervezhetsz te bármit is. Ami nem megy azt meg nem kell erőltetni.

Tele a net olyanokkal, akik tervezték a nagy jövőt valakivel, aztán 2 év után ott pislognak egyedül, vagy ami még rosszabb egy gyerekkel a nyakukon. Persze biztosak voltak benne hogy ő lesz az igazi, még szültek is neki, aztán pofára estek.

35 F

2013. jún. 3. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!