Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Haverok vagyunk. Most épp kórházban van. (volt már 3x ezen kívül) Mindig mellette voltam de most szokatlan az egész. Zokogok megállás nélkül és azt érzem, hogy meghalok ha valami történik vele. Tudom ez hülyén hangzik de nem tudom, hogy miért zokogok megállás nélkül. Semmi komolyabb baja nincs de ez sem tud megnyugtatni. Volt már életveszélyben is de akkor sem voltam így kikészülve. Egy falat kaja nem megy le a torkomon csak sírok és sírok. Nem tudom abba hagyni. Ő maga is nyugtatgat de ő sem érti h mi van velem. Segítsetek lécci!!!2014. júl. 9. 01:03
1/5 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Talán belezúgtál, vagy csak egyszerre jön ki rajtad a stressz :D
2/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok. semmi stressz nem ér. először én is erre gondoltam. de nem :'( megörülök lassan... már 5. éjszaka h csak zokogok miatta.
2014. júl. 9. 01:10
3/5 anonim válasza:
Pedig valamennyire vonzódsz hozzá...
4/5 anonim válasza:
Akkor csak belezúgtál és aggódsz miatta :D
5/5 A kérdező kommentje:
Bele zúgtam? Lehet h igazad van csak ezt próbálom magamnak letagadni...
2014. júl. 9. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!