Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak velem történik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem történik ilyen?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátnőm, de már próbálkoztam 1 lánynál. 2x is visszautasított gyakorlatilag és igazából ő az első nagy szerelmem. Néha beszélünk Fb-n napokat, aztán 2-3-4 hétig, akár hónapokig is semmi. Alig írt rám, mindig én kerestem. Ez megint így volt és kezdtem elfelejteni, majdnem kivertem a fejemből, mert úgy éreztem, hogy lehet hogy valaki mással sikerülhet, mégha foggalmam sem volt arról, hogy mennyek oda ahhoz aki mellett megint el tudnám képzelni magam. Erre rámír és már megint nem tudom mi van és most megint előről fog kezdődni minden? Miért van az velem, hogy 1 béna vagyok ezen a téren? Nemtartom magam csúnyának, de vannak nálam jobb képűek is viszont jó eszű gyerek vagyok és próbálok adni is magamra. Szerintem nagyképű sem vagyok + ha valamelyik haveromnak kell bármi kis pénz, hogy vegyen magának kaját vagy mást én mindig adok neki és soha nemhozom fel, hogy mikor adja vissza, mert örömmel adom és lehet, hogy 1x majd én szorulok más segítségére. Lányokhoz viszont mindig is féltem odamenni és mikor 1x odamentem, mint említettem visszautasítás lett belőle. Most már végképp nem tudom mit kéne tennem akár egyik akár másik helyzetet nézem.

18F

2014. ápr. 6. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél ilyen jószívű,hogy nem kéred vissza a pénzt,mert kihasználnak..
2014. ápr. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!