Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak velem nem történik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak velem nem történik semmi?

Figyelt kérdés

A körülöttem lévő barátnőim mind összejönek olyan srácokkal akik bejön nekik, és tényleg akik pasisan viselkednek és nem unalmas emberek.. pl olyan bnőm azzal a sráccal aki bejön neki elment randizni ami jól sikerült közben a többi srácot lerondázza, fújozza , pl ha én mutatok valakit..

Meg nem divatból akarok barátot miért divatból akarnék? Csak egyszerűen jó lenne mert a kavarásnál tovább nem léptem, és nem azt mondom hogy nincsenek jelentkezők de mindig olyan srácokkal hoz össze a sors, akik vagy érzelmileg nagyon gyengék és egyfolytában depiznek, a saját életükről panaszkodnak, vagy akikkel nem lehet jól elbeszélni, de utána még mindig akarnak találkozni, vagy akik beképzeltek magukra a semmire, és ilyen emberrel nem akarok járni..és nagyon zavar hogy szeretnék egy normális srácot, és már kb pánik szerűen eluralkodott rajtam hogy kell egy srác, és görcsösen akarok én is keresni hogy nekem is legyen vki, pedig tudom hogy ez hiba, csak félek hogy ezt akár 25 éves koromig is húzhatom.:(

Bulizni járok , sokszor kimozdulok, de mindig az van h aki tetszene is kicsit foglalt, vagy pl a bulin az összes csávó egyből csak 'arra' hajt..

nem tudom már mi legyen.:/

17L

2014. febr. 5. 10:37
 1/8 A kérdező kommentje:
szóval úgy érzem hogy mindenkinek sikerül megtalálni a boldogságot, vagy előbb-utóbb megkapja de nem értem hogy én miért nem
2014. febr. 5. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:
hey! elobb utobb mindenki megkapja...te irtad, legy turelmes, de azert ne vard hogy a szoke herceg betoppan hofeher lovon...
2014. febr. 5. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:

ez ilyen, kevés az esély hogy a tökéletes jelöltet megtaláld... én írnék neked, ismerkednék is, de 23 elmúltam.... :)

am hidd el, a bnőid párjai sem azok a tökéletesek, aminek leirják őket :)

2014. febr. 5. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Te írta, hogy nem divatból szeretnél barátot, de akkor meg még van időd úgy gondolom. Ott van az is hogy nem csak neked vannak igényeid hanem a másik félnek is ez minden embernél más írtad hogy előbb utóbb mindenki meg találja a boldogságot hát ez veled is így lesz úgy gondolom a 25 év az az utóbbi nyílván de az még nem a világ vége úgy gondolom hogyha "csak" akkor találnád meg az igazit sok ember még 30 felett is egyedül van, de a így állsz hozzá a párkereséshez akkor mitől lennél különb mint a többi sírós pasi aki állandóan depizik (jó annak is megvan a határa igaz) a lényeg hogy egyszer jön majd valaki akivel jól kijössz és jó lesz vele minden a barátnőd meg mondhat bármit ha neked jó nem? :D 17/f kicsit rosszul fogalmaztam néhány helyen bocsi csak reggel van.
2014. febr. 5. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
A párom 39 évesen találta meg az igazit(engem) és nem akarok bunkó lenni de a mai fiatal generáció nagyon silány, kösd fel a szoknyádat, mert nagyon nehéz lesz normális pasit találnod. Legalábbis szerintem...
2014. febr. 5. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Megduglak ha hiányod van
2014. febr. 5. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
en ugyanezt erzem es tudom milyen rossz :/
2014. febr. 5. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
ugyanígy voltam 17 évesen. 20 évesen van először barátom, engem is zavart akkor, de túltettem magam. meg én akkor még szerintem nem is lettem volna kész rá, szóval nem bánom.:) neked is eljön az időd, ne aggódj ezen.:)
2014. febr. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!