Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak velem nem történik semmi?
A körülöttem lévő barátnőim mind összejönek olyan srácokkal akik bejön nekik, és tényleg akik pasisan viselkednek és nem unalmas emberek.. pl olyan bnőm azzal a sráccal aki bejön neki elment randizni ami jól sikerült közben a többi srácot lerondázza, fújozza , pl ha én mutatok valakit..
Meg nem divatból akarok barátot miért divatból akarnék? Csak egyszerűen jó lenne mert a kavarásnál tovább nem léptem, és nem azt mondom hogy nincsenek jelentkezők de mindig olyan srácokkal hoz össze a sors, akik vagy érzelmileg nagyon gyengék és egyfolytában depiznek, a saját életükről panaszkodnak, vagy akikkel nem lehet jól elbeszélni, de utána még mindig akarnak találkozni, vagy akik beképzeltek magukra a semmire, és ilyen emberrel nem akarok járni..és nagyon zavar hogy szeretnék egy normális srácot, és már kb pánik szerűen eluralkodott rajtam hogy kell egy srác, és görcsösen akarok én is keresni hogy nekem is legyen vki, pedig tudom hogy ez hiba, csak félek hogy ezt akár 25 éves koromig is húzhatom.:(
Bulizni járok , sokszor kimozdulok, de mindig az van h aki tetszene is kicsit foglalt, vagy pl a bulin az összes csávó egyből csak 'arra' hajt..
nem tudom már mi legyen.:/
17L
ez ilyen, kevés az esély hogy a tökéletes jelöltet megtaláld... én írnék neked, ismerkednék is, de 23 elmúltam.... :)
am hidd el, a bnőid párjai sem azok a tökéletesek, aminek leirják őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!