Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem történik semmi, amit ne előzne meg egy álom. Mit akart ezzel mondani?
hát.. ez elég érdekes. egy szobában ülök a tesómmal és tőle is megkérdeztem és mindketten arra jutottunk, hogy semmit :D értelmetlenség.
ha ez ilyen szerelmes dolog akart lenni, akkor biztos elvont értelemben számít az álom szó.
magyarul, minden ami vele (vagy veletek?) történik arról ő már régen is álmodozott és vágyott rá. ? én kb. erre gondolnék, már persze ha szerelmes vonatkozásban kell ezt nézni, de ha képet kaptál tőle akkor gyanítom. de kérdezd meg tőle, hogy ő egyáltalán tudja-e mit akart vele :D
köszi a segítséget neked is + a tesódnak is :) én is valami ilyesmire tippeltem, hogy ő már előre megálmodta hogy találkozunk, vagy valami ilyesmi... :) Nem egészen egyértelmű ez a szöveg. Amúgy ez a kép:
nincs mit. (:
akkor biztos az.. ez kb. annyit tesz, hogy mondjuk egy fiúba már régen is szerelmes voltam és pár év múlva beteljesedik vele a szerelem. és akkor így az álmom ő volt és az megelőzte rég a kifejletet.
vagy mi :D nehéz elmagyarázni, pedig ha elolvasom értem meg érzem magamban a jelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!