Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSÚNYA! MIT TEGYEK?
Van egy srác, aki tetszik, iszonyú jó humora van, kedves, rendes stb, szóval a belső tulajdonságai több, mint rendben vannak, de aaaaaaaa ahogy kinéz...
se nem hosszú, se nem rövid, zsíros haj, összenőtt szemöldök, szemüveg, béna cuccok (a béne cuccokat még elviselem de a többit...)
egyszer levette a szemüvegét és beletúrt a hajába (így nem a homlokában volt, és így határozottan jobban nézett ki), és EGEK! Rá kellett jönnöm, hogy ha kontaklencsét hordana, elmenne fodrászhoz és néha hajat mosna, totál jóképű lenne!
A kérdés végülis az, hogy hogyan lehetne finoman célozni rá, hogy valamin változtatnia kellene?
háááááát baj lett.
hiába vagyok oda érte, nem vonzódom hozzá :/ ez hülyén hangzik, de így van. Pl nem tetszik az illata (igaz, nem is rossz, de kéne, hogy tetsszen, nem?), vele volt az első csókom, és nem volt jó (jó, oké, tehetségtelenek vagyunk, de legalább izgulnom kellett volna előtte, nem? és közben nem máson gondolkozni és úgy zsigerből szarni az egészre...)
szóval azt hiszem, szakítani fogok vele, mert nem szép dolog áltatni :(

Nem sikerült kicsit átváltoztatni és azért nem tetszik, vagy azért, mert átváltoztatva sem?
A parfümje nem tetszik, vagy az alap testillata?

szerintem emiatt még nem kellene feladni! ha neked ő az első, akkor meg pláne! meg nagyon rövid még a kapcsolatotok
23F
átváltoztatva is csak úgy... hm,-egész-jóképű,-na-aztán érzés.
az alap testillatára gondoltam
csak azért gondolom, hogy szakítok, mert annyira egyáltalán nem vonzódom hozzá, hogy tudom, hogy úgysem fog változni, és talán minél hamarabb vége, neki annál kevésbé fáj :/

oké, ma szakítottam vele :(
ha szemétnek érzem magam, az jogos? :(

hát, felemás a helyzet :(
a tanulság az, hogy vonzalom és vonzalom között is van különbség...

"ha szemétnek érzem magam, az jogos?"
Nem, nem az. Ez a te életed, s ezt nem mások igényeinek kiszolgálására kell szentelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!