Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van így, hát nem érdekes?
Sokszor olvasom azt, hogy a csúnya pasik azért sírnak, mert hogy ők csak álmodni mernek arról, hogy hosszú távú kapcsolatuk legyen, egy átlagosnál kicsivel szebb lánnyal.
Múltkor ideges voltam, és odaírtam egy srác kérdéséhez, hogy "bocs, de te járnál csúnya csajjal! olyan csajjal, aki csúnyább csajban, mint te pasiban!"
Aztán jött az egyértelmű válasz: "Neeem!"
Akkor nem értem!
"Sokszor olvasom azt, hogy a csúnya pasik azért sírnak, mert hogy ők csak álmodni mernek arról, hogy hosszú távú kapcsolatuk legyen, egy átlagosnál kicsivel szebb lánnyal.
Múltkor ideges voltam, és odaírtam egy srác kérdéséhez, hogy "bocs, de te járnál csúnya csajjal! olyan csajjal, aki csúnyább csajban, mint te pasiban!"
Aztán jött az egyértelmű válasz: "Neeem!"
Akkor nem értem!"
Akkor elég hülye vagy. Leírta, hogy az átlagnál picit jobbat keres hosszú távra. Ő nyilván kicsit rosszabb az átlagnál. Ha erre bevágod, hogy keressen lentebb, akkor nem a kérdésére válaszoltál, csak trollkodsz.
ugyanúgy mint ahogy a lányok!
Ilyen nem igazán jellemzű... de a ronda srácok igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!