Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSÚNYA! MIT TEGYEK?
Van egy srác, aki tetszik, iszonyú jó humora van, kedves, rendes stb, szóval a belső tulajdonságai több, mint rendben vannak, de aaaaaaaa ahogy kinéz...
se nem hosszú, se nem rövid, zsíros haj, összenőtt szemöldök, szemüveg, béna cuccok (a béne cuccokat még elviselem de a többit...)
egyszer levette a szemüvegét és beletúrt a hajába (így nem a homlokában volt, és így határozottan jobban nézett ki), és EGEK! Rá kellett jönnöm, hogy ha kontaklencsét hordana, elmenne fodrászhoz és néha hajat mosna, totál jóképű lenne!
A kérdés végülis az, hogy hogyan lehetne finoman célozni rá, hogy valamin változtatnia kellene?
# 10
Mondjuk ez után azt hiszem téged sem az eszedért szeretnek:D
?
nem hinném, hogy az ízlés összefügg az intelligenciával
# 12
Még mindig nem érted. Nem baj:)
kérd meg, hogy jöjjön el veled vásárolni, mert egyedül nem szeretnél. Menjetek a fiú részlegre, és mondd neki: úúú, ez a nadrág nagyon jól állna neked, stbstb
Aztán ha megveszi, dícsérd, stbstb
aztán pár nap múlva megemlíted, hogy neked tökre tetszik, hogy ha egy fiúnak ilyen-olyan kinézetű haja van, stbstb
Senki se menthetetlen :D
(amúgy valaki engem is kikupálhatna, talán én is jóképű vagyok :DD )
23/F
15!
Na mutasd magad, hátha tudok segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!