Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSÚNYA! MIT TEGYEK?
Van egy srác, aki tetszik, iszonyú jó humora van, kedves, rendes stb, szóval a belső tulajdonságai több, mint rendben vannak, de aaaaaaaa ahogy kinéz...
se nem hosszú, se nem rövid, zsíros haj, összenőtt szemöldök, szemüveg, béna cuccok (a béne cuccokat még elviselem de a többit...)
egyszer levette a szemüvegét és beletúrt a hajába (így nem a homlokában volt, és így határozottan jobban nézett ki), és EGEK! Rá kellett jönnöm, hogy ha kontaklencsét hordana, elmenne fodrászhoz és néha hajat mosna, totál jóképű lenne!
A kérdés végülis az, hogy hogyan lehetne finoman célozni rá, hogy valamin változtatnia kellene?

köszi :)
utolsó, nagyon igaz :)
ma szóba került valahogy a kontaktlencse, mint téma, azt mondta, talán kipróbálja, én meg mondtam, hogy szerintem jól állna neki :) ez tök jól jött ki, úgyhogy a szemüvegprobléma kipipálva :D

Bocsi nem akartam kedvedet szegni. Természetesen nem törvényszerű. hogy ez történik, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ennek is fennáll a veszélye.
Nem győzöm hangsúlyozni: egy kapcsolatot ápolni kell!
oké, ebben igazad van :)
különben ma összejöttem a sráccal, nehogy már a kinézete akadály legyen :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!