Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSÚNYA! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki tetszik, iszonyú jó humora van, kedves, rendes stb, szóval a belső tulajdonságai több, mint rendben vannak, de aaaaaaaa ahogy kinéz...

se nem hosszú, se nem rövid, zsíros haj, összenőtt szemöldök, szemüveg, béna cuccok (a béne cuccokat még elviselem de a többit...)

egyszer levette a szemüvegét és beletúrt a hajába (így nem a homlokában volt, és így határozottan jobban nézett ki), és EGEK! Rá kellett jönnöm, hogy ha kontaklencsét hordana, elmenne fodrászhoz és néha hajat mosna, totál jóképű lenne!

A kérdés végülis az, hogy hogyan lehetne finoman célozni rá, hogy valamin változtatnia kellene?

2014. júl. 8. 18:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
De ne feledjük,hogy vannak egyéniségek,akik nem veszik jó néven,ha megváltoztatják őket. Úgyhogy előbb próbáld meg megváltoztatni és utána járni vele,ne pedig ezt a fordítot hülyülést,hogy felszedem és a saját képemre formálom.
2014. júl. 9. 13:06
 22/40 A kérdező kommentje:

köszi :)

utolsó, nagyon igaz :)

ma szóba került valahogy a kontaktlencse, mint téma, azt mondta, talán kipróbálja, én meg mondtam, hogy szerintem jól állna neki :) ez tök jól jött ki, úgyhogy a szemüvegprobléma kipipálva :D

2014. júl. 9. 15:00
 23/40 anonim ***** válasza:
20%
Kupáld ki, aztán elhagy egy szebb csajért.
2014. júl. 9. 15:08
 24/40 anonim ***** válasza:
Miquel, mindenki magából indul ki... :P
2014. júl. 9. 16:23
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan magamra gondoltam, mert én, noha elváltam, azt nem egy másik nőért tettem. Ellenben sok példát tudok mondani, akiknél jellemzően hasonló történt. Első feleség mellett egyetemet végzett a pasi, megteremtette az egzisztenciát, aztán később (már vastagabb pénztárcával) újra nősült, és a második feleség aratta le az első áldozatos munkájának a gyümölcsét.
2014. júl. 10. 14:48
 26/40 A kérdező kommentje:
hát, ez lelkesítő volt.
2014. júl. 11. 13:01
 27/40 anonim ***** válasza:

Bocsi nem akartam kedvedet szegni. Természetesen nem törvényszerű. hogy ez történik, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ennek is fennáll a veszélye.

Nem győzöm hangsúlyozni: egy kapcsolatot ápolni kell!

2014. júl. 12. 09:26
 28/40 A kérdező kommentje:

oké, ebben igazad van :)

különben ma összejöttem a sráccal, nehogy már a kinézete akadály legyen :)

2014. júl. 12. 14:39
 29/40 anonim ***** válasza:
Wow, mosd meg a haját.
2014. júl. 12. 18:29
 30/40 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ kér(d)és nélkül is közlöd,hogy mi lett,Isten tartsameg jó szokásod.
2014. júl. 13. 01:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!