Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, még vékony fiú vagyok? Izmosodjak, hízzak még?
Figyelt kérdés
Januárban 72 kg voltam 190 centihez,mostanra 85kg lettem.Nagyon sokat súlyzózok(persze minden nap más izomcsoportra) és van eredménye étrend mellett.Nem zsírosodtam csak nagyon kicsit,még látszik pár kocka a hasamon,pedig hasra nem edzek semmit,majd szálkásításnál.2014. júl. 5. 16:20
1/3 anonim válasza:
hajrá! én 178 vagyok, 58-ról mentem fel 63-ra tavasszal. sok van még hátra :D
2/3 anonim válasza:
kép nélkül ezt nem tudom megmondani, de biztos jó
3/3 anonim válasza:
ha jól oszlik el rajtad, arányos vagy, nekem bejönne. persze csak akkor ha a többi is stimmel. stílus, kommunikáció, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!