Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki lefeküdne egy egészen vékony csajjal?
Nem vagyok magas lány (kb:164cm), de nagyon vékony és hiába szép az arcom húsz éves létemre nagyon kislányos a megjelenésem. Emiatt, ha megyek az utcán és megnéznek, rögtön az jut eszembe, hogy "biztos jól megetetnének", hogy hízzak, meg ez már "extrém vékony csaj".
A kérdés lényege az, hogy nőként úgy gondolom, hogy az alakommal megöltem a szexuális kisugárzásomat.
Van aki tényleg túl kislanyos így.
Izmosodj egy kicsit.
Volt mar baratod?
Ez igazán nem lenne probléma. Mindenkinek más az ízlése, mást szeret. Számomra vonzó lennél nem mindenkinek a kedvence a hatalmas mellek és a szinte már-már gettósegg.
Emellett mondtad hogy szép arcod van, az nagyon sokat dob rajta. ;) 19/F
Hogy a viharba ne,bár nekem inkább kapcsolatra is kellenél,aztán jöhetne majd a szex hozzá.Hasonló helyzetben vagyok,16-17nek néznek mert kisfiús arcom van,plusz vékony is vagyok hozzá.Nekem pontosan az ilyen lányok jönnek be a legjobban. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!