Mit tegyek azért, hogy ne izmosodjak, inkább csak vékony maradjak? Milyen sportot űzzek?
hát nem,az a lelke az egésznek.
legyen étrend és fuss aerob tartományban 40-50perceket alkalmanként.
Dirtboy válaszával értek egyet. Az étrend mindennek az alfája és az omegája. Fuss, lassan, de ugyanakkor lendületesen és valóban elég egy 40-50 perc. Fő, hogy élvezd is, amit csinálsz. Én sokat futok, minimum 1:30-at, de azt nem ajánlanám, bár én nem vagyok vastagabb sehol. Igaz, hogy szénhidrátot csak zöldségekből és gyümölcsből viszek be, de ez is hülyeség, de egy Táplálkozás Guru fiatalember rábeszélt, örökké hálás leszek érte, nekem úgy veszem észre be is vált. 1 hónapja csinálom, energikusabb vagyok.
A vizet, ha kötöd, akkor esetleg nem használsz több sót, nem "sós" túlzottan az ásványvized? 22 feletti Na tartalommal megáldott ásványvizet nem szoktam megvenni. Bár nem tudni, mi is van benne igazán.
Jó sportolást Neked!
Üdv.: Rea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!