Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne látszódjon rajtam hogy szűz vagyok?
Szia!
Miért gondolod, hogy ez látszik rajtad? Önértékelési problémáid vannak emiatt? Kisebbnek érzed magad? Nem szabad. Aki emiatt lenéz, vagy nem áll szóba veled, azt vissza lehet lenézni, mert az IQ-ja 0. Tudom a mai világban már furcsaságnak számít ez, de szerintem nem így van, sokan idősebbek is nálad nem estek túl az első szerelmeskedésen. Ha társaságban vagy és valaki megkérdezi van-e barátnőd, hány komoly kapcsolatod volt, akkor kérdezz vissza, hogy és neked? Ezzel el is tereled a figyelmét. Egyébként meg nem kell mindenkit beavatni abba, hogy volt-e már kapcsolatod. Tudom nehéz dolog ez, de én a szavaidból azt érzem nem is annyira az bánt téged, hogy szűz vagy, hanem az, hogy a kortárs csoport ehhez mit szól. Egyet jegyezz meg a kortárs csoport értékrendje valószínűleg más, mint a tiéd. Úgy érzem ebből a pár sorból vannak érzelmeid, nagyonis érzékeny vagy. Azt ajánlom olyannal veszítsd el a szüzességed, akit valóban szeretsz, én is ilyenre várok.
Üdvözlettel
27 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!