Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik az anyósával kinek volt már szexuális kapcsolata?
Nekem nem, de szerintem az egyik nem bánta volna, ha megcsinálom.
Ismeretségi körömben viszont volt már több is, nem kezdő cirkusz volt belőle.
Az egyik az anyám munkahelyén volt adminisztrátor, nem volt rossz nő, én is adtam volna neki, de konkrét részleteket nem tudok, csak annyit, h volt viszonyuk és megbuktak.
A többi meg úgy nézett ki, h ugye nem mindig azért van együtt egy ffi meg egy nő/lány, mert már az elejétől hatalmas a szerelem meg a többi, hanem jól eldumálgatnak, jókat dugnak és ugye, h legalizálva legyen, így járnak.
Aztán az anyósok úgy gondolták, h ebből komoly kapcsolat nem lesz úgy se, szal miért hagyjnának ki egy fiatal, jóképű srácot?
Amúgy erre akkor jöttem rá, h létezik ilyen mikor egy másik volt anyós meg a nővére beszélgettek én meg hallottam.
A nővére panaszkodott, h 3 fia van, inkább lányok kellenének, mert milyen jó az anyósomnak, h 3 lánya van, hozzák haza a jobbnál jobb pasikat.
Tudod az anyós pislogott, h mi baja van, de a végére csak elismerte, h ezek nem halálosan komoly kapcsolatok, így talán egy kis etye-petye neki is beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!