Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék skinhead, bonehead fiúkkal? 17/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 00:10
21/35 anonim válasza:
Azért, mert emberek, és a rasszisták rosszabbak. Régen én is nagy náczi voltam, de rájöttem, ha máshogy viszinyulok hozzájuk, jóarcok lesznek velem. Velük is tudni kell bánni. Azt bántják, akit tudnak, mert erőszakos népség
22/35 anonim válasza:
Nehéz rájuk emberként tekinteni, ha a legtöbbjük nem úgy viselkedik. Elég sok c-fertőzött területen megfordultam, akár Bp., akár vidék, de itt a településen, ahol élek, itt is látom, hogy miket tettek és tesznek a mai napig. Nem ítélem el mindet, az egyik legjobb barátom is az, ismerve őt és a családját tudom, hogy vannak köztük nagyon rendesek is, de sajnos a legtöbbjük nem képes a normális együttélés legalapvetőbb szabályait sem betartani. Aki ezt nem látja az vagy vak vagy csak mesekönyvben látott eddig még cigányt. És nem, nem vagyok skinhead, de ezekkel nem lehet mit kezdeni.
24/35 A kérdező kommentje:
Az mióta jóarc aki a buszon köpköd,lop,betör? Az öregasszonyt még 100 Ft-ért is leütötték. Pedig biztos jófej volt velük...
2014. júl. 5. 01:12
25/35 A kérdező kommentje:
Szerintem a cigány akkor is cigány marad.A vér nem válik vízzé.Nem tudnak integrálódni,én egy olyat sem ismerek amelyik becsületes lenne...Németországban is panaszkodnak rájuk.
2014. júl. 5. 01:19
26/35 anonim válasza:
Könnyű panaszkodni más emberekre. Ha pl nekem a hajamat próbálnák megggyújtani, kultúrált emberek módjára megbeszélném velük, de mivel ez valószínüleg nem menne, mivel erőszakos népség, kénytelen lennék erőszakot alkalmazni, de nem azért mert cigány.
27/35 anonim válasza:
Én meg olyan iskolába jártam 4 évig, ahol 146 diák volt, és abból csak 16 volt magyar, köztük én is. Érdekes, engem nem vertek össze, jóba voltam velük, pedig ők elhiheted hogy nem a jobbik fajtából voltak valók. Ahogy előttem is írták, megkell tanulni velük beszélni, hogyan nézz rájuk, mire hogyan reagálnak. Leütötték a vén asszonyt, na és? Anyámat meg apám verte 21 évig, pedig ő magyar volt. Szar ember mindenhol van, nem tudom mit kell rasszistáskodni, lemaradtam és divat lett? Ha meg ilyen nagyok vagytok, menjetek oda a cigányokhoz mikor 5-6an vannak, és mondjátok meg nekik h takarodjanak ki az országotokból, azt majd meglátjuk h mi lesz :D
29/35 anonim válasza:
Legalább is tapasztalt mindenképpen, nem úgy, mint a kedves kérdező
30/35 anonim válasza:
szia
írj ha gondolod
26/f (skinhead)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!