Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez? :D
Hát, egyszerű. Te buksz rájuk, és a balhés életükre. Ez olyan hogy egy időben én a duci srácokra buktam.
Akkor lenne a legjobb, ha komolyan vennéd az elveket, és értenéd mi az a fajvédelem... Na lehet lepontozni lib. antifák
Amúgy az én barátom nem az, de sztem egy férfinak rohadt jól áll a bomber, és a Martens:$
A skinhead az egy kultúra. Amit én tudok róluk az ennyi:
Fekete-narancs bomber dzseki, Jetta bakancs, kopasz fej, agy nélkül. Fajgyűlölők és elfajzottan nacionalisták, bár inkább nácik, és utálják a punkokat.
Neked mit jelentenek?
Ha a militáns megjelenés tetszik, akkor találhatsz elvakult ideológia nélküli nemzeti fiatalokat is akik szeretnek így öltözni.
Alap h nem a ruha teszi az embert, és ezért nem kéne a ruhára meg a külsőre támaszkodni.
Te hogy érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!