Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már engem zavar a dolog, de mit tehetnék?
Egy gimnáziumba járok,lány vagyok . 2 évvel ezelőtt már egy kisebb kavarral indult a sulikezdés,ugyanis egyik általános sulis osztálytársam ,beállított engem úgy,hogy nekem nagyon tetszik a mostani osztálytársam. Szóval,már akkor első nap kínos volt,mert én nem is gondoltam semmi olyanra,csak az osztálytársam pletykált neki ilyet. Na,de ez annyira nem lényeg. Tehát ennek a fiúnak,aki azt hitte/hiszi hogy tetszik nekem van egy barátnője kb. egy éve. Ez előtt hallottam vissza,h ő engem tart a legszebbnek állítólag az osztályban. Ez szerintem annak tudható be,h úgy indítottam tudtom kivül,h nekem bejön..... Na és mivel van neki barátnője,egyszerűen nem értem,hogy miért néz rám olyan különösen,sokszor van,hogy a közelemben van( eleve,h osztálytársam) és érzem,hogy néz... Nem mondom,hogy rossz pasi,de mivel van neki barátnője,én nem is gondolok másra.
És ennek a bizonyos fiúnak van egy haverja,szintén osztálytárs.... Ő az,aki engem érdekel,de mivel nem érzem,hogy érdekelném,így csak elfojtom magamban. Tul.képpen ez nem lényeg ,csak mellêkesen írtam.
Gondolom,most felmerül az olvasóban a kérdés,hogy mi az én kérdésem... Konkrét kérdésem nincs,csak hogy mégis hogyan kezeljem ezt.
16l
a lány azért néz rád furcsán mert egyfajta vetélytársat lát benned. a srác meg ha bnője van és téged tart a legszebbnek osztályban és mondja is elég vicces lehet:D a haverja aki tetszik, sztem simán összebarátkozhattok, főleg h egy osztályba jártok. aztán majd meglátod lesz e belőle vmi:)
18L
En a sracra irtam,h kulonosen nez ram.
Elnezest a rossz megfogalmazasert.
Es koszi a valaszt:)
Igen,igaz de... De ez a másik srác olyan elérhetetlen számomra,hogy nem is tudom. Még egy szóváltás is soknak számít,annyira nem beszélünk.Most meg már elkezdeni...hm nem tudom
Köszi a vâlaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!