Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék skinhead, bonehead fiúkkal? 17/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 00:10
2/35 anonim válasza:
bonehead? skinhead srácokat ismerek parkokban vagy vmi kiülős borozó félében keresd
4/35 anonim válasza:
Náczi koncert esetleg? Ott állítólag rajzanak :D
Ja és lepukkant krimók környékén nézz még szét.
Sok sikert a keresgéléshez.
7/35 anonim válasza:
Második világháborús német képeken. Miért akarsz magadnak egy b*dösköcs*g rasszistát??
8/35 A kérdező kommentje:
Mert kemények.A páwák,swagok nem tetszenek.Én is rasszista vagyok de csak a c.-kel szemben a többi néppel nincs bajom.:)
2014. júl. 5. 00:24
9/35 anonim válasza:
Kis csicskák azok, nem kemények. Ugatnak a cigányokra, hogy gyávák, meg többen mernek keménykedni, azt ugyan ezt teszik ők is. Én magyar vagyok, azt nekem is elkezdtek arcoskodni mert van fél cigány haverom. Megfenyegettek hogy megtapossák a fejünket a bakancsal, amikor meg elővettem a kést elfutottak pedig 5en voltak kettőre :D Én se szeretem a cigányokat, de a skinheadek ugyan olyan csöves mocsok szart nem érő élettelen patkányok.
10/35 anonim válasza:
Ühüm szóval Karakeccel semmi bajod. Szerintem ezt nekik ne meséld el ha ismerkedtek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!