Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedhetnék skinhead,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék skinhead, bonehead fiúkkal? 17/L

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 00:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Dehát pl egy kempó klubban is kemények vannak. Keményebbek, mint ezek a hungaristák, akik a magyarok nevében utálnak más magyarokat. Nemértem ezt a cig-utálatot, ugyanolyan emberek, mint mi, és lefogadom, hogy veled még semmi rosszat nem tett egy etnikai úr sem.
2014. júl. 5. 00:29
 12/35 anonim ***** válasza:

Teljes egyetértés. :D

2014. júl. 5. 00:32
 13/35 A kérdező kommentje:
De már kötöttek belém sokan c-k.Az utcán multkor is beszólt egy c.nő...Általánosba meg állandóan vertek.
2014. júl. 5. 00:33
 14/35 anonim ***** válasza:

Kemények mi? :D

Nekem a középiskolás éveim alatt 3 skinhead osztálytársam is volt. Az első jó, ha napközben 2x megszólalt. A második félig focihuligán volt, és csak a meccseken játszotta a fejét. A harmadik elkezdett a suliban fekete bakanccsal és fehér fűzővel megjelenni. Pár c. gyereknek feltűnt, és rá pár napra kajaszünetben odamentek hozzá "megbeszélni" a dolgot! Ha közben nem jön az ofő, simán megverik! :D

2014. júl. 5. 00:38
 15/35 anonim ***** válasza:
Mentegetőzés már ugyan, de aki beléd kötött, az nem az összes c
2014. júl. 5. 00:39
 16/35 anonim ***** válasza:
61%
én az összes sötétbőrűt utálom, veszélyes, bűnöző hajlamú alakok szinte mind! amúgy engem már néztek skinheadnak, de nem vagyok az, tök redes vagyok mindenkivel még a sötétbőrűekkel is, csak tudnám minek, ha úgyis csak a balhét keresik folyton
2014. júl. 5. 00:42
 17/35 A kérdező kommentje:

Nem mentegetőzés.Te is az vagy?!

..Sőt a buszon anyámnak a hajához elkezdtek nyúlkálni öngyújtóval.A piacon még ki is rabolták.

2014. júl. 5. 00:42
 18/35 anonim ***** válasza:
Kb 500 evre nyuloan az vagyok :D de ugy igazabol zsi do ci gany neger vagyok a csaladom alapjan. De az eredeti temahoz ha szolhatnek annyit, hogy ne cigokent nezz rajuk, hanem emberkent
2014. júl. 5. 00:47
 19/35 anonim ***** válasza:
jobb ha nem ismerkedsz olyanokkal ès olvass utánna a bonehead és a skinhead jelentèsènek a bonehead nem.igazán az amire te gondolsz, azèrt ne ismerkedj velük mert nagy rèszük azèrt hatalmas magyar mert társadalmilag kirekesztett és így tudott beilleszkedni valamilyen közegbe hogy vesz olyan ruhát stb stb plussz ezek általába buták 100 èvvel ezelött èlnek nem hogy azzal foglalkoznának hogy a saját èletük milyen ès szò szerint buta a nagy rèszük viszont vannak kivètelek de õk általába nem bandáznak nem.olyan szélsõsègesek ès inteligensek mert szeretik a hazájukat stb ès ez jò dolog de õk nem.isznak kannás bort ès fetrengenek rèszegen hètvègèn az öltözetük sem.olyan az èn legjobb lány barátom.is skinhead de õ nem a buták közè tartozik , ne rontsd el magad 17 èvesen iluen társasággal hidd el kèsöbb csak bajod lessz belõle 19f (rocker)
2014. júl. 5. 00:53
 20/35 A kérdező kommentje:

Shiiifty!

Akkor miért véded annyira őket ha nem vagy az?

Hogy még a tapasztalataimat is meghazudtolod?Ajánlom a kuruc infót.

2014. júl. 5. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!